Gaziantep, LGS’de ilk 50’ye girenleri ödüllendirdi


Gündem 7.07.2021 18:00:00 0
Gaziantep, LGS’de ilk 50’ye girenleri ödüllendirdi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Lise Geçiş Sınavı’nda (LGS) kent genelinde ilk 50’ye giren Gazi şehirli öğrencileri ödüllendirdi.

GAZİANTEP (İGFA) - Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı döneminde gerçekleştirilen Lise Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarı yakalayan öğrencileri ödüllendirdi.

Yapılan sınavda Gaziantep’te sınava giren 35 bin 209 kişi arasında ilk 50’ye giren Gazi şehirli öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ödül töreninde 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Hakan Şahini ve Mehmet Ertuğrul Kaya hazır bulundu. Ödül töreninde konuşma yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yakalanan başarı ile bütün şehrin gururlandığını aktararak “ Sizler bizim kutup yıldızımızsınız” dedi.

Konuşmalar sonrası Büyükşehir Belediyesi binası önünde öğrencilere protokol tarafından ergonomik bisiklet ödülleri verildi.


Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek