Gaziantep müzelerinde temassız ödeme dönemi


Gündem 29.06.2021 19:00:00 0
Gaziantep müzelerinde temassız ödeme dönemi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren 10 müzede dijital çağa ayak uydurmak amacıyla bilet alımlarında nakit ödeme tamamen kaldırıldı. Giriş için ödemelerde artık Gaziantep Kart veya temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartları kullanılacak, mobil uygulama ile bilet temin edilebilecek.

GAZİANTEP (İGFA) - “Akıllı Şehirler” adına yürütülen faaliyetlerle birçok yeniliği hayata geçiren ve kentin dijital altyapısını güçlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kuruma bağlı 10 müzede ziyaretçiler için yeni uygulamaya başladı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma neticesinde dijital dönüşümü yakalamak amacıyla giriş bileti satışları artık temassız ödeme özelliği bulunan kredi kartları ve Gaziantep Kart ile olacak. Buna ek olarak Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Kart Mobil Uygulaması üzerinden müze girişleri için online bilet hizmetini devreye soktu.

GAZİANTEP KART İLE ÖDEMELERDE YÜZDE 20 İNDİRİM

Yeni uygulamada, ulaşım araçları, Hayvanat Bahçesi girişleri, bisiklet kiralama gibi hizmetlerde kullanılan Gaziantep Kart ile müzelerde yapılacak her geçişte yüzde 20 indirim uygulanırken, grup ve aile geçişlerinde bir Gaziantep Kart ile indirimden faydalanılabilecek.


Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa Yıldız sporculara 11 madalya 2 kupa
Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı Kaymakam Özyiğit ve Başkan Büyükgöz muhtarları ağırladı
Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı Başkan Zeyrek, Manisa OSB yönetimini ağırladı
Dev organizasyonda eşitlik önde Dev organizasyonda eşitlik önde
İnegöl'de Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 sokak asfaltlandı İnegöl'de Ertuğrulgazi Mahallesinde 37 sokak asfaltlandı