Gaziantep’te kadın çiftçilere tavuk dağıtıldı


Gündem 6.06.2021 07:30:00 0
Gaziantep’te kadın çiftçilere tavuk dağıtıldı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Araban İlçesi’nde 500 kadın çiftçiye 7 bin 500 adet atak-s yumurta tavuğu dağıtımını gerçekleştirdi.

GAZİANTEP (İGFA) - Çiftçilere ve hayvancılığa verdiği desteklere devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Tarım Kredi Kooperatifleri Gaziantep Bölge Müdürlüğü iş birliğinde 9 ilçeye toplamda 70 bin adet atak-s yumurta tavuğu dağıtımına başladı.
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Daire Başkanlığı tarafından Araban İlçesi’nde 500 kadın çiftçiye hane başı 15 tavuk olmak üzere 7 bin 500 tavuk verildi. Dağıtım töreninde konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Araban’da yürütülen projelerden bahsetti, kadın çiftçilere verilen bu destekle beraber ev ekonomilerine büyük katkı sağlayarak rahatlığa kavuşmalarını amaçladıklarını aktardı.
Dağıtımda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kadın çiftçilere verilen bu desteğin ev ekonomisine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı