Gaziantep’te personele bayram ikramiyesi


Gündem 7.07.2021 17:30:00 0
Gaziantep’te personele bayram ikramiyesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası ve Öz Güven-Sen Sendikası iş birliğinde Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan şirket personelinin gelir ve çalışma koşullarını iyileştirecek Toplu İş Sözleşmesi kapsamında Kurban Bayramı öncesi personele bin lira ikramiye verilecek.

GAZİANTEP (İGFA) - Çalışanın haklarını korumak, hayat standardını iyileştirmek ve gelir tablosunu güncel tutmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası ve Öz Güven-Sen Sendikası iş birliğinde devreye sokulan Toplu İş Sözleşmesi çerçevesinde Kurban Bayramı öncesi belediye bünyesinde hizmet veren GAZİAĞAÇ, GAZİBEL, GAZİKÜLTÜR ve Gazi Danışmanlık’a bağlı şirket personellerine bin lira ikramiye verilecek. Bu yıl için belirlenen ikramiye tutarı 2022 yılında bin 500 liraya ulaşacak.

Kurban bayramında kurbanını alacak kadar bir sosyal destek verelim istediklerini belirten Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "Burada da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban teslimiyet ve sabırdır, inançtır. Bu ruhu iyi anlatmamız gerekiyor. Kurban Bayramının derinlerine inerek yeni neslimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek elzem. Kurban bizden destek sizden diyorum" diye konuştu.

Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver de, işçilerin mutlu ve verimli çalışmasını sağlamak için işçi-işveren oldukça önemli olduğuna dikkati çekerek, "Amacımız daha çok çalışanın daha çok kazanmasını sağlamaktır" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı