Gaziantep’te yangından etkilenen 72 aileye Büyükşehir’den yardım eli


Gündem 6.06.2021 03:30:00 0
Gaziantep’te yangından etkilenen 72 aileye Büyükşehir’den yardım eli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şirinevler Mahallesi’nde bir sitede gerçekleşen yangından etkilenen 72 aileye yardım eli uzattı.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’nde bulunan bir sitede bina çatısında Cuma günü öğle saatlerinde çıkan yangın sonrası 72 ailenin imdadına Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaştı.
Alevlerin büyümesiyle bitişik binanın çatısına sıçrayan yangın, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi tarafından 2 saat süren uğraşların ardından söndürüldü. Yangın sonrası elektrik ve su hatlarının tahrip olması nedeniyle sıkıntı yaşayan site sakinleri için Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri her aileye gıda yardımında bulundu.
Site bahçesine kullanım amacıyla çadır ve sandalye getiren ekipler, sıcak yemek ve su servisi için hazırlıklarını tamamladı. Öte yandan 1 bloğun ivedi olarak elektrik aksamının tamiratını yapılarak oturulabilir hale getirildi. Hasar tespit çalışmalarının ardından binanın eski haline getirilmesi için faaliyete geçilecek. Ekipler, mağdur ailelerden talepte bulunanlar için ise konaklayacakları yer tahsisinde bulundu.


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar