Gaziantep’ten Avrupa’ya direkt uçuşlar başladı


Gündem 1.07.2021 14:00:00 0
Gaziantep’ten Avrupa’ya direkt uçuşlar başladı

Gaziantep’ten Avrupa’ya direkt uçuşlar başladı. Gaziantep Havalimanı’ndan Fransa’nın başkenti Paris’e gidecek yolcuları çiçeklerle uğurlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yakın zamanda İngiltere’nin başkenti Londra’nın da direkt uçuşlara dahil edileceğinin müjdesini verdi.

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep’te Almanya’nın Duesseldorf ve Frankfurt şehirlerine yapılan direkt uçuşlara 27 Haziran itibariyle Berlin, Hannover, Köln, Stuttgart, İsviçre’de Zürih, Basel ve Fransa’nın başkenti Paris de dahil edildi.

Gaziantep Havalimanı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep AK Parti Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu ve Gaziantep Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Muhittin Taşdoğan, Fransa’nın başkenti Paris’e direkt uçan ilk yolcuları çiçeklerle uğurladı. Havalimanında açıklamada bulunan Başkan Şahin, yabancı turisti Gaziantep’e getirmeyi hedeflediklerini dile getirerek, yakın zamanda İngiltere’nin başkenti Londra’ya da direkt uçuşların sağlanacağını söyledi.

Öte yandan ilk uçuşlarda uygulanan gelenek sürdürüldü ve Paris uçağı, itfaiye ekiplerinin su gösterisiyle kalkışını yaptı.


Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!
Tartışılan yaz saati uygulaması değişiyor mu? Bakan Bayraktar'dan net cevap 2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’dan herkesin merak ettiği açıklama geldi.
EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU EMNİYET EKİPLERİNDEN KAÇAKÇILIK VE ORGANİZE SUÇ OPERASYONU
Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi Nikah salonlarında 'tarih' yoğunluğu: Her 15 dakika bir çift 'evet' dedi