Gaziantep’ten müzisyenlere destek


Gündem 3.06.2021 18:30:00 0
Gaziantep’ten müzisyenlere destek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, “kademeli normalleşme” döneminde eğlence mekanlarının bir süre daha kapalı olması nedeniyle, müzisyenlere bin liralık maddi yardım başlattı.

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, müzisyenlere yeni desteğini açıkladı. Bu kapsamda Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu ve farklı müzik dernekleri ile ortak yürütülecek çalışmada, yaklaşık 3 bin müzisyene bin liralık maddi yardım yapılacak. Büyükşehir Belediyesi böylelikle 17 günlük tam kapanma döneminde çiçekçilere, fotoğrafçılara, pazarcılara, seyyar satıcılara, ayakkabı tamircilerine, sigortalı ev gündelikçilerine verdiği maddi desteğe ek olarak kademeli normalleşmede de müzisyenlerin yanında oldu.

BAŞVURU İÇİN YOL HARİTASI BELİRLENDİ

Maddi yardım için ortak çalışılan federasyon ve derneklerinden gelen üye listeleri doğrultusunda destek alacak müzisyenler için pandemi şartlarından dolayı otomatik randevular oluşturularak randevu tarih ve saatleri cep telefonlarına mesaj olarak gönderilerek, belediye binasına başvuru için çağrılacak. Başvuruda bulunan müzisyenlerin dilekçeler aracılığı ile kayıtları oluşturularak, belirttikleri hesap numaralarına bin liralık destekleri yatırılacak.


LGS başvurularında bugün son gün LGS başvurularında bugün son gün
Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü Seçimler öncesinde piyasalarda son işlem günü
Doğanşehir'de toplu açılış töreni Doğanşehir'de toplu açılış töreni
Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor Egeli ihracatçılar genel kurula gidiyor
Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu Kayseri'de Engelsiz Yaşam Merkezi, “ikinci yuva” oldu