Gazianteplilerin fikirleri projeye dönüşecek


Gündem 30.06.2021 12:30:00 0
Gazianteplilerin fikirleri projeye dönüşecek

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin de iş birliğinde olduğu Gaziantep’te ikamet eden vatandaşların kente katkı sunması amacıyla “Şehrim için Bir Fikrim Var” proje yarışması düzenleniyor.

GAZİANTEP (İGFA) - Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Ar-Ge ve İnovasyon Şube Müdürlüğü, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Gaziantep İslami Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve SANKO Üniversitesi ortaklığında Gaziantep iline kayıtlı vatandaşların yenilikçi projeler üreterek şehre katkı sunması adına “Şehrim için Bir Fikrim Var” proje yarışması organize ediliyor.

Yarışmayla katılımcılar, değişen dünya koşullarına geleneksel yöntemler yerine yenilikçi çözümler sunmaya teşvik edilecek, özgün projelere zemin hazırlanıp akıllı şehir uygulamalarının hayata geçirilmesi hedeflenecek. Derece alan yarışmacılardan ilk üç sıraya yerleşen proje sahiplerine laptop, tablet, akıllı saat ödülleri verilirken paydaş kurumların değerlendirmesi sonrası 5’er projeye de mentorlük, eğitim ve network desteği sağlanacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başvuru yapmak isteyenlerin http://sehrimiçinbirfikrimvar.gaziantep.bel.tr/ adresinden formu doldurarak bireysel ya da grup olarak katılım gösterebilir. Projeler yalnızca verilen link üzerinden gönderebileceğini açıkladı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı