Gaziantepte gençler spor kültürüne Ulaşacak

Gaziantepte Şahinbey ilçesine bağlı Ulaş Mahallesi’nde gençlerin ve çocukların spor kültürünü güçlendirmek amacıyla “Ulaş Spor Salonu” hizmete açıldı.


Gündem 28.03.2021 13:00:00 0
Gaziantepte gençler spor kültürüne Ulaşacak
GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Şahinbey ilçesine bağlı Ulaş Mahallesinde “Ulaş Spor Salonu” düzenlenen törenle hizmete açıldı. Çocukların ve gençlerin renkli gösterilerine sahne olurken tesiste Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve protokol üyeleri de basketbol oynadı. Ulaş Spor Salonu’nda spor yapmak isteyen vatandaşlara karate, tekvando, satranç, basketbol ve voleybol branşlarında eğitim verilecek. ÇOCUKLARIMIZ ZAFERDEN ZAFERE KOŞACAK

Törende konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bu konuda Trabzon ve Ankara’da yapılan modellere baktıklarını belirterek, "Çocuklarımızın taramalarını yaparak aileleri bilinçlendirerek onları yönlendiriyoruz. 33 tesisle olağanüstü bir yatırım yaptık. ‘Yüzme bilmeyen kalmasın’ dedik. Bu çocuklar ellerinde al yıldızlı bayrağı taşıyarak İstiklal Marşımızı okutarak zaferden zafere koşacak” diye konuştu.

Gaziantep Valisi Davut Gül, güzel bir etkinlik için bir arada olduklarını hatırlatarak, son iki yılda 33 tesisin Gençlik Spor Bakanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı gayretleriyle yapıldığını anımsattı. Vali Gül, Gaziantep Modeli ile bir milyon genç var kiminle konuşsak zararlı alışkanlıklar gibi bu sorunları aşacağımıza inandığını söyledi. 


İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi İnegöl'de olası olumsuzluklara 'Akıllı Şehir' önlemi
Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi