Gebze Stadı’nda 4 milyon liralık değişim

Kocaelide Mart ayının ilk günlerinde başlayan Gebze Alaettin Kurt Stadı yenileme projesinde, zemindeki hafriyat kaldırılıyor.


Gündem 28.03.2021 12:00:00 0
Gebze Stadı’nda 4 milyon liralık değişim
KOCAELİ (İGFA)- Şehre birçok yeni spor alanları ve tesisleri kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcuttaki tesislerin de daha kullanışlı ve modern bir hale getirilmesi için yoğun çaba sarf ediyor. Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda Mart ayının ilk günlerinde başlayan yenileme çalışmaları kapsamında şuan zemindeki hafriyat, iş makineleri kullanılarak kaldırılıyor. Stadın yenilenmesi yaklaşık 4 milyon TL’ye mal olacak. Zeminin tamamen kaldırılmasında sonra drenaj sistemi kurulacak. Drenaj sisteminde sahasının mıcır dolgusu yapılacak ve daha uzun ömürlü olan sentetik çim halı serilecek. Proje dahilinde atletizm koşu pisti de iş kapsamında daha modern hale getirilecek. Mevcut aydınlatmalar elden geçirilip, iki adet yeni ışık direği inşa edilerek statta gece maçlarının oynanabilmesine olanak sağlanacak. Ayrıca stattaki skorboard çalışır duruma getirilecek.

ZİYA ZEYNELGİL BELEDİYENİN ÖNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI ZİYA ZEYNELGİL BELEDİYENİN ÖNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI
Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük Başdeğirmen: Mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürdük
Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı Melikgazi AB Fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!