Gece yarısı bir kedi sevdim sanki


Yaşam 11.11.2021 00:50:00 0
Gece yarısı bir kedi sevdim sanki

AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, göreve geldiği günden bu yana Burdur'un her noktasında adalet, eşitlik ve kalkınmanın sağlanması hedefiyle ülke sevdalılarınca kurulan AK Parti’nin bugün gelinen noktada Türkiye’yi dünyada söz sahibi bir ülke hâline getirdiğini anlatıyor.

Kuruluşundan bu yana aynı şevk, aynı heyecan ve aynı hedeflerle, gün geçtikçe büyüyerek çalışan biz AK Parti kadroları, Liderleri Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Büyük Türkiye hedeflerine emin adımlarla gidiyoruz dedi.

Türkiye’nin önüne serdiği vizyona dikkat çeken Başkan Volkan Mengi, “Aziz milletimizin her kesimini, gencimizi, yaşlımızı, çocuklarımızı, kadınlarımızı her ölçekten üreticimizi kalkındıran devrim niteliğindeki adımların yanı sıra ülkemizin her noktasını hizmet ağları ile ilmek ilmek ören siyaset anlayışımızla Türkiye’yi, dünyada demokrasinin, her alanda eşitliğin ve gelişimin sembolü haline getirerek tüm dünyadaki mazlum coğrafyaların umudu haline getirdik ve bu mesuliyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Memleketin her köşesine yapılan devasa yatırımlarla Türkiye’yi geleceğe hazırlarken bir yandan da yaşamın her alanında atılan reform adımları ile dünyaya örnek bir ülke haline getirdiklerinin altını çizen Başkan Mengi, “19 yıldır aziz milletimizin gün geçtikçe çoğalan güven ve sevgisi ile iktidarını sürdüren partimiz, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde kuruluşundan bu yana içeriden ve dışarıdan her türlü engelleme çabasına ve son olarak tüm dünyayı etkileyen pandemi krizinin bütün olumsuzluklarına rağmen yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Mengi, tüm dünya ekonomilerini derinden sarsan pandemiye rağmen büyümesini sürdüren dünyanın sayılı ekonomileri arasındaki Türkiye’nin bu başarısının AK Parti hükümetlerince atılan sağlam adımlar ve milletin AK Parti’nin hizmet anlayışına karşı duyduğu ve her seçimde gösterdiği güvenden kaynaklandığını vurguladı.

Başkan Mengi, her türlü küresel krize rağmen emin adımlarla hedeflerine yürüyen Türkiye’nin güveniyle, sevgisiyle ve ferasetiyle önünü açan Türk milletine ve her zaman partilerinin destekçisi olan Burdur halkına teşekkür etti.

Ak Parti Burdur kurucu il başkanlığı ile başladığı hizmet serüvenine bugün geldiği nokta ile Türkiye'nin oldukça deneyimli önemli bir hizmet ve dava adamı Milletvekili Bayram Özçelik başta olmak üzere, genç dinamik Milletvekilimiz Yasin Uğur ile tüm Ak kadrolarla gece gündüz demeden Burdur'lularımıza hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. İfadelerini kullandı.

 


AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi
Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu Bursa'daki İlkokul Futbol Şenliği’nde kupalar sahiplerini buldu
Resul Dindar konserinde izdiham Resul Dindar konserinde izdiham
Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu Zinnur Büyükgöz, Gebzeliler ile çay sohbetinde buluştu
Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı Sıfır Atık Günü Kocaeli'de etkinliklerle kutlandı