Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor


Yaşam 10.03.2020 15:38:00 0
Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor

Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor

Ülkemizin geleceğini oluşturan genç yetenekleri, kamu ve özel sektör temsilcileri ile buluşturan “Güney Kariyer Fuarı” (GÜNKAF’20) Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mart tarihlerinde kapılarını açıyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde bölgemizde yer alan 14 üniversitenin işbirliği ile Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek fuarda, Aselsan, Zorlu Tekstil, Opel, TÜBİTAK, Havaş, TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş., Roketsan, TRT gibi ülkemizin önde gelen firmalarının üst düzey temsilcileri öğrencilerle bir araya gelecek.

250’den fazla firmanın 15 binden fazla genç yetenekle buluşacağı fuarda, Eğitim Bilimci – Yazar Özgür Bolat, Grow With Google Türkiye Koordinatörü Nazife Al, Milli Savunma Bakanlığı Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Murat Kuruyer, QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Türk Hava Yolları İstihdam Başkanlığı Uzmanı Kerem Kul, Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Müdürü Engin Dirik gibi alanında uzman temsilciler gençlerin geleceğine yön verecek.

Bu yıl “Kariyer 4.0” temasıyla kapılarını açacak olan fuarda, öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın, iş ve staj başvurularını alacağı stantlar yer alacak. Ayrıca fuarda yer alan firma ve kurumlar tarafından eğitimler de düzenlenecek.

Antalya’ya sel ve hortum desteği: 108 milyon liralık kaynak Sel ve hortumdan etkilenen Antalya’da zarar gören çiftçiler için 100 milyon lira, evleri hasar alan vatandaşlar için ise 8 milyon lira olmak üzere toplam 108 milyon liralık destek ödeneği gönderildi.
1 yaşındaki bebeğine şiddet uygulayan anneye 6 yıl hapis Antalya’da 1 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gizli kamera görüntüleriyle ortaya çıkan anne, Antalya 34. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından “alt soya karşı eziyet” suçundan 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Finike’de trafik kazası: Yaralılar var Finike’nin Arif Mahallesi Aykırıçay mevkiinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan vatandaşlar hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Ali Bahar davasında yeni gelişme: Gizlilik talebi reddedildi Önceki dönem Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar’ın 19 Temmuz 2024’te yaşamını yitirmesine ilişkin davada yeni bir duruşma daha geride kaldı. Yargılama, Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
Süper hızlı trende çağ atlıyoruz! 5 saatlik yol 80 dakikaya düşecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Samsun hızlı tren projesi ile Kalkınma Yolu Projesi dahil Türkiye'nin demir yolu yatırımlarını anlattı. Uraloğlu, Süper Hızlı Tren Hattı Projesi ile saatte 350 kilometre hızl