Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor


Yaşam 10.03.2020 16:18:00 0
Geleceğinize Yön Veren İş Fırsatı Ayağınıza Geliyor

Ülkemizin geleceğini oluşturan genç yetenekleri, kamu ve özel sektör temsilcileri ile buluşturan “Güney Kariyer Fuarı” (GÜNKAF’20) Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde 16-17 Mart tarihlerinde kapılarını açıyor.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde bölgemizde yer alan 14 üniversitenin işbirliği ile Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek fuarda, Aselsan, Zorlu Tekstil, Opel, TÜBİTAK, Havaş, TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş., Roketsan, TRT gibi ülkemizin önde gelen firmalarının üst düzey temsilcileri öğrencilerle bir araya gelecek.

250’den fazla firmanın 15 binden fazla genç yetenekle buluşacağı fuarda, Eğitim Bilimci – Yazar Özgür Bolat, Grow With Google Türkiye Koordinatörü Nazife Al, Milli Savunma Bakanlığı Halkla İlişkiler ve İletişim Uzmanı Murat Kuruyer, QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Türk Hava Yolları İstihdam Başkanlığı Uzmanı Kerem Kul, Abdi İbrahim İnsan Kaynakları Müdürü Engin Dirik gibi alanında uzman temsilciler gençlerin geleceğine yön verecek.

Bu yıl “Kariyer 4.0” temasıyla kapılarını açacak olan fuarda, öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın, iş ve staj başvurularını alacağı stantlar yer alacak. Ayrıca fuarda yer alan firma ve kurumlar tarafından eğitimler de düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'ya telefonla bağlandı AK Parti Antalya İl Başkanlığı’nın bayramlaşma programında Ali Çetin ev sahipliğinde partililer buluştu; Recep Tayyip Erdoğan’ın Mehmet Nuri Ersoy aracılığıyla telefonla katıldığı programda birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı
ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Katar’da meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Hv. Svm. Binbaşı Sinan Taştekin’in Ispartalı olduğu öğrenildi; acı haber kentte büyük üzüntüye neden oldu.
ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı