Gelecek Partisi Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanlığı görkemli törenle açıldı


Gündem 26.10.2021 23:00:00 0
Gelecek Partisi Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanlığı görkemli törenle açıldı

Gelecek Partisi Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanlığının yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Açılış törenine katılan Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik, yeni hizmet binasında hayırlı hizmetler yapılmasını temenni etti.  

 Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharem Çevik yaptığı açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bugün Elbistan İlçe Başkanlık ofisimizin açılışını yapıyoruz. Açılışımıza katılan tüm Elbistan’lı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Öncelikle Sayın İlçe başkanımız Kürşad Yüksel beye partimize böyle bir ilçe binası kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Bu açılışı yapıyoruz ama iş burada bitmiyor. Asıl çalışma bundan sonra başlıyor. Bütün teşkilat mensuplarımızın bundan sonra kapı kapı dolaşarak partimizi ve politikalarımızı anlatmaları gerekiyor. Önümüzde yoğun bir çalışma dönemi var. Burada bu hizmet binamızın ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizlere de çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Tüm ilçe teşkilatımıza da buradan ayrıca teşekkür ediyorum ve ailelerinize selamlarımı iletmenizi rica ediyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı sürecin sorumlusu mevcut iktidardır. Vatandaşlarımızın da esnafımızın hali perişan. Önümüzdeki ilk seçimde Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu öncülüğünde iktidara geldiğimizde inşallah tüm sorunları aşacağız. Bizlerin tek gayesi memlekettir. İnşallah yakın zamanda güzel günler Gelecek Partili Kadrolarla Gelecek.” diye konuştu. 

BİZ GELECEĞİZ

Kuruldukları günden bu yana hep vatandaşın derdiyle dertlendiklerini söyleyen Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Kordinatörü Zeynep İşçan Çeviker ise şunları söyledi: “Bu ülkeyi yönetemeyenlere diyoruz ki siz gideceksiniz, biz geleceğiz.  Gençlerimizin şu an hiçbir hayali, umudu yok. İmkan buldukları ilk fırsatta ülkeyi terkediyorlar. Bizim iktidarımızda bu sorunlar olmayacaktır. Kahramanmaraş İl Başkanımız Muharrem Çevik bey sağolsun partimizin teşkilatlanma çalışmalarını hızla yürütüyor. Elbistan konusunda da içimiz rahat. Kürşat bey Elbistan’da sevilen sayılan bir insandır. Yeni İlçe binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah hep birlikte güzel gelecek için mücadele edeceğiz. Ve bunu Gelecek Partili uzman kadrolarımızla başaracağız.” 



Son olarak konuşma yapan İlçe Başkanı Kürşat Yüksel konuşmasında, "Kahramanmaraş Türkiye’nin incisidir. Elbistan ise Kahramanmaraş’ın ve bölgenin incisidir. Bu hususta üzerimize düşen görevin farkında ve bilincindeyiz. Buraya hizmet etmek bizler için bir şereftir. Bugün burada açılışını yaptığımız binamızda görev yapacak tüm arkadaşlarımız bu şuur içerisinde Elbistan’ımıza, şehrimize, ülkemize ve milletimize değer katacaklar, hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Rabbim hiçbirini mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Açılışını yapacağımız binamızda hayırlı hizmetlerin yapılmasını niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı. 



Açılış programına Gelecek Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Meral Şeker, Onikişubat İlçe Başkanı Cengiz Çiçek, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, çok sayıda partili, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

Açılış programının ardından Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Kahramanmaraş Kordinatörü Zeynep İşçan Çeviker ve beraberindeki heyet esnaf ziyareti yaparak vatandaşların sorunlarını dinlediler.


Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan Haniye'yi kabul etti
Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor! Sağlıklı beslenme demans riskini azaltıyor!
TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka TOFAŞ'ın konuğu Pınar Karşıyaka
Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti Başkan Aydın engelsiz koroya eşlik etti
Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi Başkan Palancıoğlu, muhtarlarla buluşarak mahalelerin yol haritasını belirledi