Gelendost'a Asaletten Bayan Kaymakam Atandı


Gündem 8.01.2020 16:19:00 0
Gelendost

Gelendost ilçesi yeni kaymakamına kavuştu. Bir süre vekaleten Kaymakamlığı yürüten ve İçişleri Bakanlığı’nca görev yeri değiştirilen Mehmet Kılıç’tan bu yana Eğirdir Kaymakamı görevi yürütüyordu.

İçişleri Bakanlığı ilçeye bu kez kadın kaymakam Pınar Uz’u asaleten atadı. Kaymakam Uz görevine bu sabah itibari ile başladı.

Denizli’nin Güney ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Pınar Uz’un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. İlçenin ilk kadın kaymakamı olan Pınar Uz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

“Başkanımızın desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz” Dünya 5’incisi milli sporcu Ayşenur Nazlı Korkmaz’ın da yer aldığı TOBB MTAL öğrencileri, Başkan Başdeğirmen’i ziyaret ederek hem teşekkürlerini iletti hem de staj sorununa dikkat çekti.
Vali Erin: “İnsan onurunu korumak devletimizin en temel görevidir” Isparta Valisi Abdullah Erin, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, insan haklarının tüm insanlığın ortak değeri olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin bu konudaki kararlı duruşuna vurgu yaptı.
HÜDA PAR’dan AK Parti’ye ziyaret HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’i makamında ziyaret etti.
Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Hafta Antalya Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Günler: Çiftçilere “Mağduriyet Yaşamayın” Uyarısı
Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı Isparta’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi olan iki vatandaş, toplam 1.962.000 TL ve ayrıca 70.472 dolar değerinde paralarını kaptırdı. Olayın ardından yürütülen çalışmalar sonucu şüpheliler yakalandı.