Gelendost'a Asaletten Bayan Kaymakam Atandı


Gündem 8.01.2020 16:19:00 0
Gelendost

Gelendost ilçesi yeni kaymakamına kavuştu. Bir süre vekaleten Kaymakamlığı yürüten ve İçişleri Bakanlığı’nca görev yeri değiştirilen Mehmet Kılıç’tan bu yana Eğirdir Kaymakamı görevi yürütüyordu.

İçişleri Bakanlığı ilçeye bu kez kadın kaymakam Pınar Uz’u asaleten atadı. Kaymakam Uz görevine bu sabah itibari ile başladı.

Denizli’nin Güney ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Pınar Uz’un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. İlçenin ilk kadın kaymakamı olan Pınar Uz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Isparta 8. kez kitap fuarına ev sahipliği yapıyor “Kitaplar Gül Açıyor” temasıyla düzenlenen 8. Isparta Kitap Fuarı, Gökkubbe Fuar Alanı’nda açıldı. Yaklaşık 150 yayınevinin katıldığı fuar, 10 gün boyunca kitapseverleri ağırlayacak.
Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı Isparta’da kapılarını açtı TOBB Isparta Kadın Girişimciler Kurulu tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Girişimci Kadınlar Yılbaşı Pazarı, Barida Hotels’de ziyaretçileriyle buluştu. Etkinlik, 14 Aralık 2025’e kadar devam edecek.
Başkan Hatice Sekmen, İlçe ve Kırsalda Sorunları Hızla Çözüyor İbradı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, İbradı–Üzümdere yolunda bozulan bölgelerde bakım ve yama çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirdi.
Antalya'da 13 Bin Marulla Türk Bayrağı Antalya’da çiftçiler, 13 bin marul fidesiyle tarlada dev bir Türk bayrağı deseni oluşturarak hem üretime hem de milli değerlere dikkat çekti.
Muhasebeciler sahte belge ve dijital denetimi masaya yatırdı Isparta SMMMO’nun düzenlediği seminerde sahte belge kullanımı ve yeni nesil dijital denetim sistemi “Kurgan” hakkında meslek mensuplarına kapsamlı bilgiler aktarıldı. Seminer, yoğun katılım ve uzman sunumlarıyla dikkat çekti.