Gelendost'a Asaletten Bayan Kaymakam Atandı


Gündem 8.01.2020 16:19:00 0
Gelendost

Gelendost ilçesi yeni kaymakamına kavuştu. Bir süre vekaleten Kaymakamlığı yürüten ve İçişleri Bakanlığı’nca görev yeri değiştirilen Mehmet Kılıç’tan bu yana Eğirdir Kaymakamı görevi yürütüyordu.

İçişleri Bakanlığı ilçeye bu kez kadın kaymakam Pınar Uz’u asaleten atadı. Kaymakam Uz görevine bu sabah itibari ile başladı.

Denizli’nin Güney ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Pınar Uz’un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. İlçenin ilk kadın kaymakamı olan Pınar Uz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Uraloğlu: Ay-Yıldızlı rotalarımızı dünya semalarında büyütmeye kararlıyız Türkiye’nin sivil havacılıktaki küresel gücüne dikkat çeken Bakan Uraloğlu, 133 ülkede 356 noktaya ulaşan THY ağının rekor yolcu sayılarıyla büyümeye devam ettiğini vurgulayarak, ay-yıldızlı rotaların dünya semalarında...
Trafik cezalarını artıran düzenlemede 10 madde kabul edildi Trafik güvenliğini artırmaya yönelik hazırlanan ve cezaların ciddi oranda yükseltilmesini öngören teklifin 10 maddesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi.
Seralarda yıkım hasat sonrasına ertelendi Antalya’da Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar uzanan bölgede, geçmişte Hazine arazisi üzerinde kurulup Orman Genel Müdürlüğü’ne (OGM) devredilen alanlardaki seralar için alınan yıkım kararları, hasat sezonu sonrasına ertelendi.
Burdur’da kamu personeline protokol ve iletişim eğitimi Burdur Valiliği himayelerinde düzenlenen eğitim programında, kamu personeli ve yöneticilere etkili iletişim, beden dili ile protokol ve görgü kurallarına yönelik uygulamalı bilgiler aktarıldı.
Kılınç: “Ücrette dengesizlik bitmeli, kamuda Adalet sağlanmalı” Memur-Sen Isparta İl Temsilcisi Selami Kılınç, 2026’nın ilk maaş gününde yaptığı açıklamada ücret dengesizliği ve gelir adaletsizliğine dikkat çekerek, “Memuru enflasyona ezdiren bu sistem derhal değişmeli, kamuda adalet ve huzur