Gelendost'a Asaletten Bayan Kaymakam Atandı


Gündem 8.01.2020 16:19:00 0
Gelendost

Gelendost ilçesi yeni kaymakamına kavuştu. Bir süre vekaleten Kaymakamlığı yürüten ve İçişleri Bakanlığı’nca görev yeri değiştirilen Mehmet Kılıç’tan bu yana Eğirdir Kaymakamı görevi yürütüyordu.

İçişleri Bakanlığı ilçeye bu kez kadın kaymakam Pınar Uz’u asaleten atadı. Kaymakam Uz görevine bu sabah itibari ile başladı.

Denizli’nin Güney ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Pınar Uz’un Ankara nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. İlçenin ilk kadın kaymakamı olan Pınar Uz’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

“Yenişehirlioğlu’ndan Şükrü Başkana Övgü” 8. Isparta Kitap Fuarı’na katılmak üzere şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili, Manisa Milletvekili, Yazar ve Aktör Bahadır Yenişehirlioğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti.
Ali Çetin Şehit aileleriyle buluştu AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, 15 Temmuz Derneği’nin düzenlediği 9. Geleneksel Şehit Aileleri Buluşması’nda şehitlerin aileleriyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti.
Isparta Aksu'da Destan Yazan Başkan: Veli Kahraman'dan Zirveye Yolculuk Gazeteciler Aksu'nun Çağ Atlayan Vizyonunu Yerinde Gördü ISPARTA / AKSU - Isparta'nın parlayan yıldızı Aksu ilçesi, Belediye Başkanı Veli Kahraman liderliğinde adeta bir cazibe merkezine dönüştü.
Rifat Ataş'ın ev sahipliğinde akademik zirve: Akademisyenlerden Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'ne Drone'la Fidan Sayımı ve Tohum Ekimi Odaklı Teknik Ziyaret
AK Parti, “Türk Dünyası Vizyon Belgesi”ni 15 Aralık’ta açıklayacak AK Parti, Dünya Türk Dili Ailesi Günü’nde Türk dünyasına yönelik hedef ve politikaları içeren “Türk Dünyası Vizyon Belgesi”ni kamuoyuyla paylaşacak.