GELENDOST BELEDİYESİNDEN AYLİN CESUR’A CEVAP


Gündem 18.09.2020 18:16:00 0
GELENDOST BELEDİYESİNDEN AYLİN CESUR’A CEVAP

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ EMEKLERİNE KARA LEKE SÜRÜLÜYOR  

“İlçemizde kamp alanlarında toplam 535 mevsimlik tarım işçi bulunmaktadır.Bu kamp alanlarına düzenli olarak İlçe Jandarma ve Sağlık merkezi personelleri tarafından mobil sağlık hizmeti verilmektedir.

 

Bir tarım işçisinin PCR sonucunun pozitif çıkması üzerine bu işçinin derhal Isparta’ya sevki yapılmış temaslı olduğu tespit edilen 9 kişiye fillasyon yapılmış ve izalasyona alınmıştır.  

 

Hal böyle iken bazı çevrelerce vakaların abartılarak önlem alınmadığı iddia edilmektedir.Bu söylemler gece gündüz canı pahasına çalışan sağlık çalışanlarımızın ve güvenlik güçlerimizin verdiği emeklere kara leke sürmektir.

 

Ayrıca Gelendost için en önemli dönem olan hasat dönemi,eğer böyle sırf siyaset yapmak için yanlış paylaşımlara devam edildiği takdirde binlerce çiftçimizin mağduriyetine yol açacaktır. Sağlık siyaset malzemesi yapılacak kadar ucuz değildir. Sağlık çalışanlarımız, güvenlik güçlerimiz, Belediye ekiplerimiz ,muhtarlarımız ve kamu çalışanlarımız sizlerin sağlığı için durmadan çalışmaktadır. Tüm vatandaşlarımıza maske ,hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını rica eder ,sağlıklı günler dilerim.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu Başkan Ergün, Baybatur'un iftarına konuk oldu
Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi Başkan Yalçın öğrencilerin tiyatro gösterisini izledi
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası