Gelendost, deprem bölgesine elma gönderecek


Gündem 27.01.2020 15:36:00 0
Gelendost, deprem bölgesine elma gönderecek

Gelendost Belediyesi, deprem bölgesi için anlamlı bir kampanya başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, “DEPREM BÖLGESİNE ELMA GÖNDERİYORUZ
Elazığ, Malatya bölgelerinde meydana gelen depremin yaralarını sarmak adına Gelendost Belediyesi önderliğinde deprem bölgesine elma gönderiyoruz. Elma göndermek isteyen vatandaşlarımız soğuk hava tesisleri ve belediye ile irtibata geçebilir.Araç Çarşamba günü hareket edecektir.

Gelendost belediye başkanlığı tel : 02463813009” diye açıklama yaptı

Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı Isparta’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi olan iki vatandaş, toplam 1.962.000 TL ve ayrıca 70.472 dolar değerinde paralarını kaptırdı. Olayın ardından yürütülen çalışmalar sonucu şüpheliler yakalandı.
Eğirdir gölü için acil değerlendirme toplantısı Eğirdir Gölü’nde Kritik Toplantı: Vali Erin’den “Sürdürülebilirlik” Vurgusu
Faruk Daşdöner, SÜDER’i Ağırladı: Esnafın Geleceği Konuşuldu SÜDER yönetimi, Halk Otobüsleri Başkanı ve Isparta Esnaf Odası Başkan Adayı Faruk Daşdöner’i ziyaret ederek hemşehrilerin esnaf camiasıyla bağlarının güçlendirilmesi ve esnafın beklentileri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulu
Isparta’da hunharca cinayet: Fail(ler) peşinde 39 yaşındaki Ferdi Özdemir’in başını bulmak için jandarma komando ve kadavra köpekleriyle kapsamlı arama yapıyor. Vali Erin: “Bu cinayet aydınlatılıncaya kadar bize uyku haram.”
Aksu’da evde sağlığa destek ziyareti Aksu Belediyesi, evde sağlık ve fizyoterapi hizmetleri kapsamında Cihadiye Mahallesi’nde vatandaşlara şeker, tansiyon ve fizik tedavi uygulamaları yaparken, Başkan Yıldırım’ın eşi Emine Yıldırım ziyaretlerde hastalara moral verdi.