Gelendost, deprem bölgesine elma gönderecek


Gündem 27.01.2020 15:36:00 0
Gelendost, deprem bölgesine elma gönderecek

Gelendost Belediyesi, deprem bölgesi için anlamlı bir kampanya başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, “DEPREM BÖLGESİNE ELMA GÖNDERİYORUZ
Elazığ, Malatya bölgelerinde meydana gelen depremin yaralarını sarmak adına Gelendost Belediyesi önderliğinde deprem bölgesine elma gönderiyoruz. Elma göndermek isteyen vatandaşlarımız soğuk hava tesisleri ve belediye ile irtibata geçebilir.Araç Çarşamba günü hareket edecektir.

Gelendost belediye başkanlığı tel : 02463813009” diye açıklama yaptı

2026'da turizmde hedef 100 milyon ziyaretçi Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, 2025 yılını güçlü bir performansla kapatan turizm sektörünün 2026 yılına iddialı hedeflerle girdiğini belirterek, ziyaretçi sayısında 100 milyon,
Vali Bilgihan, Çavdır’a yapılan sağlık yatırımını yerinde inceledi Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, yapımı süren 10 yataklı Çavdır İlçe Entegre Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Burdur’da Bir Gönül İnsanı: Köy Kütüphanesini Her Sabah Isıtıyor Burdur’un Karamanlı ilçesine bağlı Kağılcık köyünde yaşayan 76 yaşındaki Emin Akay, ölen ağabeyinin anısına kurduğu kütüphanede 15 yıldır çocuklar için fedakârlık örneği sergiliyor.
Eğirdir Gölü’ne 42 Milyon m³ Can Suyu AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Eğirdir Gölü’nü besleyecek Aksu Havzası Su Aktarımı Projesi’nin saha çalışmalarını yerinde inceleyerek projenin 2026 yılı bitmeden tamamlanacağını açıkladı.
Eğirdir Şoförler Odasında Yeni Dönem Mütevazı ve sevilen kişiliğiyle Eğirdir’de takdir edilen Ali Öz, yılların deneyimi ve tecrübesiyle Şoförler Odası’nda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.