Gelendost, deprem bölgesine elma gönderecek


Gündem 27.01.2020 15:36:00 0
Gelendost, deprem bölgesine elma gönderecek

Gelendost Belediyesi, deprem bölgesi için anlamlı bir kampanya başlattı. Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, “DEPREM BÖLGESİNE ELMA GÖNDERİYORUZ
Elazığ, Malatya bölgelerinde meydana gelen depremin yaralarını sarmak adına Gelendost Belediyesi önderliğinde deprem bölgesine elma gönderiyoruz. Elma göndermek isteyen vatandaşlarımız soğuk hava tesisleri ve belediye ile irtibata geçebilir.Araç Çarşamba günü hareket edecektir.

Gelendost belediye başkanlığı tel : 02463813009” diye açıklama yaptı

Vali Erin: “İnsan onurunu korumak devletimizin en temel görevidir” Isparta Valisi Abdullah Erin, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, insan haklarının tüm insanlığın ortak değeri olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin bu konudaki kararlı duruşuna vurgu yaptı.
HÜDA PAR’dan AK Parti’ye ziyaret HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve beraberindeki heyet, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin’i makamında ziyaret etti.
Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Hafta Antalya Korkuteli’nde 2026 ÇKS Başvurularında Son Günler: Çiftçilere “Mağduriyet Yaşamayın” Uyarısı
Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı Isparta’da kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcıların hedefi olan iki vatandaş, toplam 1.962.000 TL ve ayrıca 70.472 dolar değerinde paralarını kaptırdı. Olayın ardından yürütülen çalışmalar sonucu şüpheliler yakalandı.
Eğirdir gölü için acil değerlendirme toplantısı Eğirdir Gölü’nde Kritik Toplantı: Vali Erin’den “Sürdürülebilirlik” Vurgusu