GELENDOST MUHTARLARINDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Türkiye Büyük Millet Meclisi başkan vekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gelendost Merkez ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sorunlarını dinlediler.


Siyaset 27.07.2022 00:54:00 0
GELENDOST MUHTARLARINDAN HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Gelendost belediye konferans salonunda Ak Partili Milletvekilleri ve kurum amirleriyle buluşan muhtarlar, "Hükümetin tüm hizmetlerinden faydalandıklarını belirten muhtarlar, köylerimizde elle tutulur hiç bir sorun kalmadı diyebiliriz. İfadelerine yer verdiler.

MİLLETVEKİLLERİMİZ VE İl ÖZEL İDAREMİZ SÜREKLİ EMRİMİZDELER

TBMM Başkanvekili Bilgiç, muhtarlardan sorumlu kurum amirlerini kendileriyle buluşturarak bilgiler aldı. Muhtarlardan tek, tek talep ve sorunları hakkında görüşmelerinde karşılıklı bir çok yeni fikirler ortaya koydular. Köylerin daha çok yaşanılır hale gelmesi için ortak fikirleri tartıştılar.

Görüşmeden duydukları memnuyeti dile getiren Muhtarlar: "İl özel idaremiz ile sürekli irtibat halindeyiz. Yetkililere çok rahat ulaşıyoruz. Yol, su, kanalizasyon, çöp hizmetlerini yerli yerinde alıyoruz. Ufak tefek sorunlarımız tabiki oluyor. Onlarıda çözmek için çalışıyoruz...


Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar