GELENDOST'TA SICAK ASFALT ÇALIŞMALARININ İLK BÖLÜMÜ TAMAMLANDI

Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz'e asfalt teşekküründe bulundu.


Gündem 14.09.2022 19:39:00 0
GELENDOST

Belediye Başkanı Sezgin; "Alt yapı çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından yollarımızda meydana gelen deformeler nedeniyle Isparta Milletvekillerimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Sayın Mehmet Uğur Gökgöz’den yollarımızın yapılması konusunda bir talebimiz olmuştu. Kendileri bu istediğimizi kırmayarak yolumuzu sıcak asfalt ile buluşturdu.

Toplamda 5 kilometrelik yolumuz yenilendi. Yollarımız artık daha güvenli. Isparta Milletvekillerimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve Sayın Mehmet Uğur Gökgöz başta olmak üzere İl Özel İdaresi genel sekreteri Sayın Mahmut Zadeoğlu , onun nezdinde çalışan tüm personeline ve emeği geçen tüm çalışanlara ,araç desteği için Eğirdir Belediye Başkanı Sayın Veli Gök’e ilçem adına teşekkürlerimi iletiyorum. Allah nasip ederse, hedefimiz sıcak asfalt çalışmasını devam ettirerek Gelendost’umuza yakışan yolları yapmaktır. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın"


Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi Gölcük’te 79 milyon liralık altyapı yatırımı gerçekleştirdi
Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu Çayırova’da Sıfır Atık Yaşam Sokağı kuruldu
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi’den Bergama'ya ziyaret
İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi İnegöl'e nefes aldıracak projede sona gelindi
Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak Karacabey Boğazı’nda deniz suyu kalitesi bu tesis ile artacak