GELENDOST’TA YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR


Gündem 28.06.2020 18:56:00 0
GELENDOST’TA YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Gelendost, Ak Parti Belediyeciliğinin nimetlerinden en iyi şekilde faydalanıyor. 2020 çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte ilçe merkezi adeta şantiye alanına döndü.

İlçenin 60 yıllık ana içme suyu şebekesi, 1000 tonluk yeni içme suyu deposu, 8 dükkandan oluşan balık pazarı, yine aynı şekilde 30 dükkandan oluşan sebze-meyve hali ve otogar inşaatı hummalı bir şekilde devam ediyor. Bütün yatırımların sonbaharda bitirilerek halkın hizmetine sunulması hedefleniyor.

 

HALKIMIZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Gelendost halkına hizmet etmekten dolayı onur ve mutluluk duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Sezgin; “Allah’ın izniyle halkımızın teveccühüyle kadim Gelendost halkına hizmet etmekteyiz. Bizden önce Gelendost için kim taş üstüne taş koyduysa hepsinden Allah razı olsun. Şimdi görev sırası bizde. Dayanışması içerisinde tüm belediye çalışanlarımızla birlikte Allah sağlık verdiği sürece var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

YATIRIMLAR SONBAHARDA BİTİRİLECEK

Her alanda halkın yaşamını kolaylaştırmak için yatırımların devam ettiğini ifade eden Başkan Sezgin; “Gelendost halkı üretime meyilli çalışkan insanlardan oluşuyor. Bu kapsamda her yıl 350 bin ton civarında elma üretimi gerçekleşiyor. Bizde insanlık için, milli ekonomi için üreten Gelendost halkının yaşamını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda 60 yıllık içme suyu şebekemiz yenileniyor. Bununla birlikte yeni 1000 tonluk içme suyu deposu yapılıyor. Balık pazarı, sebze meyve hali ve otogar inşaatları hummalı bir şekilde devam ediyor. Allah’ın izniyle sonbaharda tüm inşaatları bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

ANADOLU’NUN TAPUSUNUN ALINDIĞI TOPRAKLARI TÜM HALKIMIZN GÖRMESİNİ İSTİYORUZ


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü