Gelendostspor Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkması için devreye girdi


Spor 20.08.2020 20:04:00 0
Gelendostspor Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkması için devreye girdi

Isparta Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin yaptığı açıklamada: Değerli Gelendost’lu hemşerilerim Ankara’da yapmış olduğumuz ziyaretlerde Sayın TBMM başkan vekili Süreyya Sadi BİLGİÇ başkanımızla Gelendostspor Bölgesel Amatör Lige (BAL) çıkması için talebimizi ilettik.

Başkanımız konu ile ilgilenerek gerekli girişimler de bulunup olumlu sonuçlar çıkarmak için mücadelesine devam edeceğini, İnşallah Gelendost adına çok güzel işlere imza atmak için birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber bir bütün içerisinde davamızın memleketimiz olduğu inancıyla çalışmalara devam ediyoruz.

Bu çalışmalarda desteğinden dolayı Sayın TBMM Başkan Vekilimiz Süreyya Sadi BİLGİÇ Başkanımıza İlçem Adına Teşekkür Ederim. 

81 ilin 77'sinin BAL ligi takım sayısında artış olurken Isparta’nın da içinde bulunduğu 4 ilin takım sayısı aynı kalmıştı. Konu ile ilgili TBMM Başkanvekili ve Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bİlgiç, hafta başı girişimlerde bulunarak Gelendostspor'un hakkını teslim edilmesini istedi. Konu ile ilgili bilgi aldığımız Bilgiç; "Gelendostlulara yakın zamanda içinde müjdeyi vereceğiz. ISparta'nın Emrespor'dan sonra BAL liginde iki takımla temsil edilmesini sağlayacağız" dedi.

Başkan Başdeğirmen, tedavi için destek bekleyen minik ikizleri ziyaret etti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yalvaç ilçesinde yaşayan ve hidrosefali, epilepsi ve serebral palsi hastası 3 buçuk yaşındaki Timur Alp ve Murat Kaan isimli ikiz kardeşleri evinde ziyaret etti.
Tarihçi Özyıldız’dan LGS öğrencilerine moral dolu seminer Ispartalı tarihçi Mehmet Celal Özyıldız, LGS öğrencileriyle bir araya gelerek hem motive eden hem de keyifli anlara sahne olan bir seminer gerçekleştirdi. Öğrenciler, sınav sürecine dair önemli ipuçları ve moral veren bir buluşma
Isparta KYK yurtları yakından takip ediliyor Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Çağrı Kaya, il merkezindeki Murad Hüdavendigar Erkek Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu.
Okul önlerinde sıkı denetim: Çocukların güvenliği öncelik Emniyet ekipleri, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor.
Antalya Anadolu lisesi mezunları okullarına büyük destek verdi “Antalya Anadolu Lisesi mezunları, laboratuvarlardan atölyelere okulunu baştan aşağı yeniledi; dayanışma örneği sergilendi.”