Gemlik Eğitim Merkezinin bu haftaki durağı İznik oldu


Gündem 4.11.2021 15:30:00 0
Gemlik Eğitim Merkezinin bu haftaki durağı İznik oldu

Gemlik Gençlik Merkezinin her hafta düzenlemiş olduğu etkinlikler kapsamında Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin bu haftaki durağı İznik oldu.

TARIK ŞEKER (GEMLİK BASIN)- Ekim ayı içerisinde Gemlik’te okuyan üniversiteli gençlerle 10'dan fazla etkinlik düzenleyen Gemlik Gençlik Merkezi,  kasım ayı içerisinde de üniversiteli gençlerle faaliyetlerini sürdürüyor. İznik Kültür gezisinde gençler Ayasofya Cami, Yeşil Cami, Çini Han, Lefke Kapısı, Nilüfer Hatun İmareti, 1. Murat Han Hamamı, Bayraklı Dede ve Abdül Vahap Sancaktar Hazretleri'nin, türbesi gibi tarihi mekanları ve Kılıçaslan ve Atatürk Caddesinde bulunan antikacı ve sanat atölyelerini gezdiler.

Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu ile Gençlik liderlerinden Mihriban Türe ve Zeynep Aközlü’nün rehberliğinde gerçekleşen gezide öğrenciler, dünyada eşine az rastlanan ve bütünüyle "açık hava müzesi" olan tarihi ve antik bir şehirdir İznik’e hayran kaldılar. İznik gezisinde gençler gezi öncesi, İznik Gölü kıyısı iskele civarında çevre temizliği yapıp bölgedeki sokak hayvanlarıyla da ilgilendiler. 7 saat süren geziden memnun ayrılan öğrenciler, Gemlik Gençlik Merkezine teşekkürlerini ifade ettiler.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı