Gemlik’te Hacivat-Karagöz’le özel tanışma


Gündem 27.05.2021 09:30:00 0
Gemlik’te Hacivat-Karagöz’le özel tanışma

Gemlik Gençlik Merkezi , Cihatlı Özel Eğitim ve Uygulama Okulunda Hacivat –Karagöz gölge oyunu  gösterisi ve müzik dinletisi düzenledi.

Tarık ŞEKER (GEMLİK BASIN)

Geçtiğimiz günlerde Kurşunlu Yaşlı ve Bakım evinde kalan misafirlere yönelik mini bir eğlence programı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı etkinlikleri kapsamında da çeşitli spor karşılaşmaları ve Yalova Termal’a doğa gezisi düzenleyen Gemlik Gençlik Merkezi son olarak Cihatlı Özel Eğitim Uygulama okulunda öğrencilere yönelik bir program düzenledi. 

Okulun konferans salonunda gerçekleşen programda gönüllü gençlerden Alperen Aydın, karagöz-Hacivat gölge oyununu sahnelerken Gitarist ve solist Ömer Faruk Yördem de çalıp söylediği eserlerle öğrencilere neşeli anlar yaşattı. Bir saat kadar süren programda özel öğrenciler hayaliyle gülerken müzik eşliğinde bol bol eğlendiler.

Okul Müdürü M. Ali Erdur anlamlı ve eğlenceli program dan dolayı, Gemlik Gençlik Merkezi gönüllü gençlerini kutlayıp "Öğrencilerimiz neşeli vakit geçirmenin yanısıra geleneksel gölge oyunumuzu da yakından tanıma imkânı buldular. Gemlik Gençlik Merkezimize bu güzel program için çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu. Gemlik Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu’ da kendilerine sunmuş oldukları imkân ve misafirperverliklerinden dolayı okul Müdürü M. Ali Erdur ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.


Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu Oyak Renault'un deneyimli isimleri öğrencilerle buluştu
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı Kayseri’de Spor A.Ş. 2’nci bahar dönemi spor okulları kayıtları başladı
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'! FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor Sağlıklı toplum için mutlu hekimler gerekiyor