Eğitim

Eğitim Haberleri

GENÇ OFİS İÇİN İMZALAR ATILDI


Eğitim 5.02.2020 22:45:00 0
GENÇ OFİS İÇİN İMZALAR ATILDI

GENÇ OFİS İÇİN İMZALAR ATILDI
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında ‘Gençlik Ofisi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim işbirliği Protokolü’ imzalandı.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ile Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’in imzasıyla yürürlüğe giren protokol kapsamında üniversitenin belirleyeceği yerleşkelerinde Genç Ofisler açılacak.

Açılacak genç ofisler ile öğrencilerin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte kişisel kapasitelerine katkı sağlanmayı amaçlıyor.

Protokol kapsamında genç ofislerin kurulması için çalışmalara başlayacaklarını söyleyen ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler işbirliği protokolünün iki kuruma da hayırlı olması temennisinde bulundu.
Açılacak Genç Ofislerde yürütülecek etkinlik ve çalışmaların üniversite gençlerinin kişisel gelişimine de katkı sağlayacağını söyleyen Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek gösterdikleri yakın ilgi ve katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’e teşekkür etti.

Protokol imza töreninde Isparta Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yolcu, Gençlik Liderleri Furkan Tüzel ve Fatma Kocaer’de hazır bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz