GENÇ ŞARKICI ALEYNA DALVEREN’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINA ÜNLÜ AKINI!

Türkiye’nin yerli Britney Spears’ı olarak tanınan ünlü şarkıcı Aleyna Dalveren, yeni yaşına görkemli bir kutlama ile girdi. Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın sahne aldığı organizasyona birçok ünlü isim de katıldı. Magazin basının yoğun ilgi gösterdiği davett


Sanat 10.07.2022 01:12:00 0
GENÇ ŞARKICI ALEYNA DALVEREN’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASINA ÜNLÜ AKINI!

Son dönemde Yıldız Tilbe’nin “Yürü Anca Gidersin” şarkısına getirdiği kendine has yorumla adından başarıyla söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Dalveren, yeni yaşına ünlü isimlerle birlikte girdi.

Ataşehir’de popüler bir kulüpte gerçekleşen doğum günü kutlamasında Dalveren’i sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Pop müziğin usta isimleri Hande Yener’in sahne aldığı gecede Serdar Ortaç da konuk sanatçı olarak yer aldı.

ÜNLÜ İSİMLERLE ŞATAFATLI KUTLAMA

Hande Yener ve Serdar Ortaç’ın yanı sıra pek çok ünlü isim de davette yerini aldı. Ünlü şarkıcı, pastasını Hande Yener ve Serdar Ortaç ile birlikte kesti.

Yener ve Ortaç’ın şarkılarıyla eğlendirdiği anların ardından Serdar Ortaç ve Aleyna Dalveren, kameraların karşısına geçerek magazin basınının sorularını yanıtladı.

Dalveren, gerçekleşen görkemli organizasyonun ayrıntılarını sosyal medyadan takipçileri ile de paylaşarak, mutluluğuna onları da ortak etti.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu