Gençlere yurtdışında eğitim fırsatı


Gündem 11.06.2022 23:00:00 0
Gençlere yurtdışında eğitim fırsatı

Akseki’de gençlere yönelik fırsatlar anlatıldı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akseki’de gençlerin yurt içinde ve yurtdışındaki eğitim fırsatlarına erişimi ilgili lise öğrencilerine yönelik gençlik bilgilendirmesi yapıldı.

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı ve Akseki İlçe Hizmetleri Şube Müdürlüğü işbirliğiyle Akseki Anadolu Lisesi, Akseki Şahinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Akseki İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik ‘Gençlik Fırsatları’ başlıklı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

YURT İÇİ VE YURT DIŞI FIRSATLAR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hayat Ekici Gürkan; yurt içi ve yurt dışı fırsatlara nasıl erişilebilir, nasıl bir yol izlenir, yurt dışı eğitimi için gerekli sınavlar, programlar, burslar ile gençlerin hayallerine nasıl ulaşabileceği konusunda bilgiler verdi ve gençlerin fikirlerini dinledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN GENÇLİK FAALİYETLERİ

Program kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik yürüttüğü faaliyetlerden olan; Gençlik Meclisi, Genç Antalya Gönüllüleri, İzcilik, Halk Oyunları, Gençlik Kampı, spor faaliyetleri, e-spor, Yeni Nesil Sinema Okulu, ATABEM kursları gibi programlarından da bahsedildi ve programlara nasıl katılım sağlanabileceği anlatıldı.

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı