GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ M. CEMİL ŞENSÖZ EĞİRDİR’E GELDİ

BAŞKAN GÖK VE İL MÜDÜR ŞENSÖZ, YÜZME HAVUZU VE YAPILMASI PLANLANAN GENÇLİK MERKEZİ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDULAR.


Spor 13.05.2022 12:08:00 0
GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRÜ M. CEMİL ŞENSÖZ EĞİRDİR’E GELDİ
YÜZME HAVUZU VE YAPILMASI PLANLANAN GENÇLİK MERKEZİ ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve ağaç görseli olabilir
Isparta Gençlik Spor İl Müdürü M. Cemil ŞENSÖZ ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Hakan ÇELEBİOĞLU Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ü makamında ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İlçemize kazandırılan ve bun dan sonra kazandırılacak yatırımların değerlendirildiği ziyaretten dolayı Başkan Veli GÖK İl Müdürü ŞENSÖZ ve İlçe Müdürü ÇELEBİOĞLU’na teşekkür etti.
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Ziyaret kapsamında ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetlerle ilgili istişareler gerçekleşti. İlçemizde yapımı planlanan Gençlik Merkezi için alanda incelemelerde bulunuldu.
Bir 5 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Ardından İlçemizde Başkan Veli GÖK’ün destekleri ile arsası daha önce hibe edilen 600 yataklı KYK Öğrenci Yurdu İnşaatı yapılacak bölge incelendi.
Son halini alan yüzme havuzu gezildikten sonra ziyaret sona erdi.
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan görseli olabilir
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

KESKİN GÖREVİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ ISPARTA 23-24 DÖNEM İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLAN SERKAN KESKİN, GÖREVİ 25 DÖNEM İÇİN MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN AV. MEHMET ALİ ERTUĞRUL'A DEVRETTİ.
ISPARTA İL GENEL MECLİS BAŞKANI ERTUĞRUL OLDU 31 Mart yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisimizin 25. Dönem 2024 yılı Nisan Ayı 1. Birleşimine seçilen İl Genel Meclis Üyeleri, 24.Dönem İl Genel Meclis Başkanı Serkan KESKİN, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Av. Abdullah
Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...