Genel Başkan Kılıçdaroğluna Başkan Selvitopudan ziyaret

İzmirin Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret ederek, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Gündem 4.04.2021 11:00:00 0
Genel Başkan Kılıçdaroğluna Başkan Selvitopudan ziyaret
İZMİR (İGFA)- İzmirin Karabağlar Belediyesinin projeleri ve çalışmaları hakkında Genel Başkan Kılıçdaroğluna ayrıntılı bilgi veren Başkan Muhittin Selvitopu, Kibar Mahallesi Belediye Hizmet Kompleksi, Nasrettin Hoca Çocuk Bilim Kültür Merkezi, Limontepe Semt Merkezinin tamamlandığını söyledi. Karabağların çok önemli bir ihtiyacına yanıt verecek Atatürk Gençlik Merkezinin temelinin yakında Uzunderede atılacağını vurgulayan Başkan Selvitopu, “İzmir Büyükşehir Belediyesiyle birlikte yaşama geçireceğimiz bu spor merkezi ilçemize değer katacak.  Ayrıca yapımına başladığımız Tahsin Yazıcı Semt ve Kültür Merkezi, Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi projelerimiz de hızla ilerliyor” dedi.

Başkan Selvitopu ayrıca Genel Başkan Kılıçdaroğlunu Karabağlara davet ederek, Karabağlar’daki mobilya ustalarının el işçiliğiyle yaptığı oyma tepsiyi Kılıçdaroğlu’na armağan etti.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selvitopu daha sonra CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun, Grup Başkanvekili Özgür Özeli de ziyaret etti.


Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor Kocaeli'de çiftçinin yüzü gülüyor
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız" Başkan Aktaş: "Gençlerin hayatına değer katacağız"
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu