GEYVE BELEDİYE BAŞKANI EĞİRDİRE HAYRAN KALDI


Yaşam 6.03.2020 22:10:00 0
GEYVE BELEDİYE BAŞKANI EĞİRDİRE HAYRAN KALDI

SAKARYA GEYVE BELEDİYE BAŞKANI MURAT KAYA VE SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETER YARDIMCISI ALİ OKTAR EĞİRDİR’DE İNCELEMELERDE BULUNDU.

SAKARYA GEYVE BELEDİYE BAŞKANI MURAT KAYA; ‘BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANINIZ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLISINIZ DEDİ...

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün önemli misafirleri vardı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali OKTAR, Ayva ve çeşitli meyvesi ile tanınan Sakarya’nın Geyve İlçesi Belediye Başkanı Murat KAYA, beraberinde Sakarya Büyükşehir  Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Murat MUTLU ve birim mühendisleri tam kadro halinde Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün bilgisine ve tecrübesine başvurmak için ve soğuk hava ile elma paketleme tesislerinde incelemelerde bulunmak üzere Eğirdir’e çıkartma yaptılar.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

İlk olarak misafirleri Eğirdir Belediyesi önünde karşılayan Belediye Başkanı Veli GÖK daha sonra Serpil Köyünde bulunan Serpil Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifine ait elma paketleme ve tasnifleme tesislerinde incelemelerde bulundular. Burada çalışır vaziyette bulunan elma tasnifleme işlemlerini yerinde gören Belediye Başkanı Murat KAYA ve beraberindeki heyet tesisler hakkında yetkililerden geniş ve detaylı bilgiler aldılar. Daha sonra Eğirdir Belediyesine ait Soğuk Hava ve Elma Paketleme tesislerinde incelemelerde bulunan heyete Belediye Şirket Müdürü Ömer YILMAZ detaylı bilgiler vererek elmanın bahçeden, soğuk hava deposuna, seçiminden, paketlenip satışına kadar olan serüvenini ve teknik bilgileri paylaştı. Bir sonraki durakta ise Gök Başer Soğuk Hava Tesislerini gezen heyet daha sonra Akpınar Köyünde bulunan Kartal Seyir Terasında verilen yemeğin ardından Eğirdir’den ayrıldı. Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK’ün misafirperverliğinden ve yardımlarından dolayı oldukça memnun kalan Belediye Başkanı Murat KAYA ve beraberindeki heyete Eğirdir Elması ikramında bulunuldu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, bulut ve açık hava

Türkiye’de ilk ve tek  Çöplükten Üretim Merkezini faaliyete geçirerek Geyve’de ‘hiç bir şey eskisi gibi olmayacak’ sloganıyla belediye kaynaklarını iyi kullanarak yerli ve milli bir marka oluşturarak Belediye çöplüğünü modern bir tesise ‘Geyve Yöresel Ürünler Merkezine’ dönüştüren ve 3. Dönem Belediye Başkanı seçilen Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA; ‘Isparta ilinin nadide ilçelerinden biri olan Eğirdir’in yeni seçilmiş kıymetli belediye başkanı Veli GÖK beyefendiye ziyarette bulunduk. Tarımla geçinen her iki ilçe adına istişarelerde bulunduk.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü ve açık hava

Eğirdir’e yeni  bir kanla hizmet etme sevdasında bulunan kıymetli başkanımıza başarılar dilerim. Gerçekten böyle bir Belediye Başkanınız olduğu için çok şanslısınız. Bugün ki ziyaretimizde yanımızda bizlere eşlik eden Sakarya Büyükşehir belediyemizin çok kıymetli genel sekreter yardımcısı Ali OKTAR başkanımıza ve fen işleri daire başkanımız Murat beye ve ekibine de ayrıca şükranlarımı sunarım. Geyve ilçemizde yapmayı planladığımız soğuk hava tasnif ve ürün satış merkezi ile alakalı projemizde değerlendirilmek üzere Veli GÖK başkanımızın bilgisine  başvurduk. Tekrar başkanımıza çalışmalarında başarılar dileriz.’ Dedi.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, yiyecek

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK ise Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin