GÖKMENOĞLU İYİ PARTİ'DEN DIŞLANDIMI? AKŞENERİ KARŞILAMAYA GİTMEDİ: ACABA NEDEN???


Gündem 9.09.2019 23:17:00 0
GÖKMENOĞLU İYİ PARTİ

ESKİ ISPARTA BARO BAŞKANI VE İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAN AVUKAT GÖKMEN GÖKMENOĞLU, İYİ PARTİ'DEN DIŞLANDIMI?

- GÖKMEN GÖKMENOĞLU İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENERİ KARŞILAMAYA GİTMEDİ: ACABA NEDEN???

 

Önce Milletvekili Aylin Cesur hanımefendinin Gökmenoğlu'nu kendine rakip gördüğü için dışladığı konuşuluyordu. Zaman içinde olayın çok farklı olduğu görülmeye başlandı. Gökmenoğlu'nun tüm Isparta iyi parti teşkilatında hiç bir programa çağırılmaması dikkat çekmeye başladı. İyi parti'nin Genel Başkanı Akşener, Elmalı güreşleri için geldiği Antalya'da İyi parti teşkilatı onu ziyarete giderken yanlarında Gökmenoğlu'nun bulunmaması bu iddiayı doğruluyor sanki.

Geçtiğimiz Pazar günü İYİ Parti İl Başkanı Özgür TANDOĞAN, İl Yönetimi ve İlçe Başkanları 667.Geleneksel Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılmak üzere Antalya’ ya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral AKŞENER’ i havaalanında karşıladı. Katılımın yoğun olduğu karşılamada Genel Başkan, Isparta ve İlçe Teşkilatlarımızı görmekten duyduğu mutluluğu ifade etti.bffafcf3-0b4c-44e9-86a1-56f7b129d76b.jpeg

Karşılamanın ardından İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı’ nı ziyaret eden Meral AKŞENER, Yağlı Pehlivan Güreşlerini yerinde seyretmek için kalabalık bir gurupla Elmalı’ ya hareket etti. 


Karşılamada Özgür Tandoğan’ ın Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ve Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Metin Ergun ile olan yakın diyalogları gözlerden kaçmadı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit, 4 yaralı Pençe Kilit'ten acı haber: 1 şehit, 4 yaralı
ABD'deki havacılık zirvesinde Coşkunöz Aerospace ilgisi ABD'deki havacılık zirvesinde Coşkunöz Aerospace ilgisi
KAAN'a sanatsal paylaşım! KAAN'a sanatsal paylaşım!
Kepez’in sultanları lige hazır Kepez Belediyesi Spor Kulübü Voleybol Takımı, 22 Mart’ta başlayacak Anadolu Bölgesel Lig Grup Müsabakalarına hazır