Gölcük Gölünün dip derinliği ölçüldü


Yaşam 16.07.2020 23:58:00 0
Gölcük Gölünün dip derinliği ölçüldü

Gölcük Gölünün dip derinliği ölçüldü.

Gölcük tabiat ve milli park işletmesini alan Sedat Ender Üzgüner, tabiat parkında büyük çalışmalar başlattı. Tabiat Parkı'nın çehresini sil baştan elden geçirerek yeniliyor. Eski görünümünden eser bırakılmayan Gölcük tabiat parkında ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanıyor. 

Göl içinde çalışmalar yapıldı. Getirilen özel uzmanlar tarafından göl'ün analizi yapıldı. Göl suyun derinliği ölçüldü...

 Yapılan ölçümde Gölcük suyunun derinliği 27.7 mt olduğu tespit edildi.

2026 Aile ve Nüfus Yılı Kapsamında Bucak TSO’ya Ziyaret 2026 Aile ve Nüfus Yılı kapsamında Burdur Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü heyeti, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek kurumlar arası iş birliği ve sosyal hizmet çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Can’dan “Birlikte Başaracağız” Mesajı BAİB Başkan adayı Mehmet Ali Can, Isparta’da Basın ve ihracatçılarla iftarda buluştu.
Toros Kardeleni için kontrollü üretim ve ihracat modeli sürüyor Toros kardeleni koruma altında: Akseki’de kontrollü üretim ve ihracat modeliyle hem doğal popülasyonlar korunuyor hem de üreticiler sürdürülebilir şekilde ihracat yapabiliyor.
Antalya Serik'te Ebru-hat ve naht sanatı sergisi Antalya'nın Serik ilçesinde 'Mevlidi Nebi Etkinlikleri Hz. Muhammed (S.A.V)' temalı ebru-hat ve naht sanatı sergisi açıldı.
Antalya'da köylere suya şok zam: Metreküp 5 tl’den 50 tl’ye çıktı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASAT tarafından kırsal mahallelerde uygulanan yeni su tarifesi, köylüleri ve tarımla uğraşan vatandaşları zor durumda bırakıyor. Daha önce 5 TL olan metreküp fiyatı, iddialara göre 50 TL’ye çıkarıldı; vatandaşlar ya