GÖLCÜK PİKNİKÇİLERİN EN UĞRAK ADRESİ


Turizm 15.12.2019 23:58:00 0
GÖLCÜK PİKNİKÇİLERİN EN UĞRAK ADRESİ

Isparta Burdur arasında bulunan Gölcük tabiat parkı ve kır bahçesi, sonbaharda bile kendine hayran bırakıyor.

 

Piknikçilerin en uğrak adresi konumunda olan Gölcük, soğuk havalarda bile mangalcıların en uğrak adresidir... Onun dışında hatıra, düğün fotoğrafı çekmek için gelenler, eşsiz manzara eşliğinde keyifli zaman geçiriyor.

8 Mart dünya kadınlar günü voleybol turnuvası coşkuyla tamamlandı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen Voleybol Turnuvası, büyük heyecan ve coşkuyla tamamlandı. Kadın dayanışması ve fair-play ruhunun ön plana çıktığı turnuvada Divalar şampiyon olurken, Anka Voleybol, Isparta Barosu V
Misparta koku müzesi’nde 8 mart’a özel anlamlı program Misparta Koku Müzesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Osmanlı’dan günümüze uzanan buhursuyu geleneği yeniden yaşatıldı; kokular eşliğinde kadınların tarihi ve Isparta’nın gül mirası anlatıldı.
Isparta’da sokak hayvanları “sahipsiz” değil İl Özel İdaresi, sahipsiz hayvanların korunması ve tedavi edilmesi amacıyla Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’ni hizmete açtı. Merkezde sokak hayvanlarının tedavi, bakım ve rehabilitasyon süreçleri gerçekleştirilecek.
Yeni haftada doğu buz kesecek, batıda ılık hava etkili Yeni haftada Türkiye’nin doğu bölgelerinde dondurucu soğuklar ve çığ riski sürerken, iç ve batı kesimlerde sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
Denizli’de 5.1 büyüklüğünde deprem Denizli’de meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi.