Gölcük Tabiat Parkı Baştan Başa Yenileniyor


Yaşam 16.06.2020 20:11:00 0
Gölcük Tabiat Parkı Baştan Başa Yenileniyor

 Isparta Gölcük Tabiat Parkı, Baştan Başa Yenileniyor.

Gölcük Tabiat Parkı, muhteşem doğası, çocuk oyun alanları, piknik masaları, doğa ile iç içe yürüyüş yolları, koşu parkurları, top oynama alanları, konaklama alanı, restaurantı, çay bahçesi, düğün, nişan ve benzeri organizasyonlar için açık, kapalı alanı, yenilenen yüzü ve hizmet anlayışıyla ziyaretçilerini bekliyor.

Isparta ve Burdur şehir merkezlerine yaklaşık 10-15 dakika uzaklıkta Gölcük Tabiat Parkı, doğa ile iç içe olmak, yemyeşil ormanlıkların içinde yürüyüş ya da koşu yapmak, aileniz ve sevdiklerinizle piknik yapmak, çocuklarınıza unutulmayacak güzel eğlence fırsatı sunmak, muhteşem bir kahvaltı yapmak, günün her saati köy gözlemesi, su böreği, serpme ekmekle muhteşem lezzetleri tatmak istiyorsanız adresiniz Gölcük Tabiat Parkı olacak.

Isparta’da Tabiat cenneti olan Gölcük etrafına kurulu Gölcük Tabiat Parkı günlük ziyaretlerinizin yanı sıra düğün, kına, nişan, sünnet, doğum günü, şirket ve kutlama yemekleri içinde hizmetinizde.

DOĞANIN İÇİNDE YÜRÜYÜŞ İMKÂNI

Antalya'nın bunaltıcı sıcağından kaçmak isteyenler, Uzaklara gitmek istemeyen Isparta ve Burdur'lular, uzaklara gitmeden doğa ile iç içe bir günler yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olacak. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü