Gölcük tabiat parkı kır bahçesi büyülüyor


Turizm 1.12.2019 23:46:00 0
Gölcük tabiat parkı kır bahçesi büyülüyor

Isparta'nın en güzide fotoğrafçılarının tercih ettiği doğa güzelliği büyüleyen gölcük tabiat parkı kır bahçesi, bu hafta sonu yine yoğun bir şekilde geçti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ağaç, bulut, düğün ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: çim, gökyüzü, açık hava ve doğa

Isparta’yı Sağanak Yağmur Teslim Aldı Meteoroloji’nin günlerdir uyardığı sağanak yağış Isparta genelinde etkili oldu; kent merkezi ve tüm ilçelerde yaşam olumsuz etkilendi.
ISPARTA’NIN 11 AYLIK İHRACATI 446 MİLYON DOLARI AŞTI Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan Kasım ayı ihracat verilerine göre, Isparta’nın ihracat performansı yükselişini sürdürdü. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Genel Sekreteri Ercüment Çeliköz, açıklanan rakamlar
Eğirdir Gölü'nde inceleme DEVLET Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ekinci, Sulama Daire Başkanı Oğuzhan Bektaş, DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan ve beraberindeki heyet, Eğirdir Gölü Su Eylem Planı kapsamındaki çalışmaları inceledi.
Isparta Kışa Hazırlanıyor: Tedbirler Masada Isparta Valisi Abdullah Erin, kar ve buzlanmaya karşı kurumların hazırlıklarını değerlendirdikleri koordinasyon toplantısını duyurdu.
Bakanlıktan Korkuteli belediyesi’ne soruşturma izni Antalya Korkuteli’nde yıllardır çözülemeyen pazar yeri sorunuyla ilgili, iki dönem belediye başkanını ve meclis üyelerini kapsayan soruşturma için İçişleri Bakanlığı harekete geçti.