Gölcük Tabiat Parkı Kuş Cenneti oluyor


Yaşam 14.12.2019 20:44:00 0
Gölcük Tabiat Parkı Kuş Cenneti oluyor

Isparta-Burdur arasında bulunan Gölcük Milli Park ve tabiat bahçesi, gün geçtikçe güzelleşmeye devam ediyor.

AĞAÇLARA KUŞ YUVALARI YAPILDI

Soğuk kış aylarında yabani kanatlı hayvanlar için birçok yaşam alanı oluşturulan Gölcük Park yetkilileri, tabiat Parkı'nda bulunan ağaçlara kuş yuvaları kurarak onların Soğuk havalarda barınmalarna yardımcı oluyorlar.

ASAT ve ALDAŞ yöneticilerine gözaltı operasyonu Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında ASAT ve ALDAŞ’ta görev yapan, aralarında eski ve mevcut yöneticilerin de bulunduğu 20 kişi sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla gö
Halk otobüsleri Esnafına EminEvim’den özel finansman desteği Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi ile EminEvim arasında imzalanan protokolle, esnaf ve çalışanlara araç ve ev alımlarında ek finansman indirimi sağlanacak.
Selami Kılınç: Yanlış hesap Yalvaç tan döndü Memur-Sen il Temsilcisi,Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Selami Kılınç Yanlış hesap Yalvaç tan döndü İle İlgili Basın Açıklaması yaptı.
Antalya’nın Hafızası Vali Şahin’i ağırladı Antalya Valisi Hulusi Şahin ve eşi Ebru Şahin, Kepez Belediyesi tarafından Dokumapark’ta hayata geçirilen Bir Zamanlar Antalya Müzesi’ni ziyaret etti.
Karabulut: Şehir tek ses olamıyor Fikir Isparta Platformu Başkanı Yunus Karabulut, kentin kronik sorunlarının temelinde iletişimsizlik, ortak gündem eksikliği ve siyasetle zayıf bağlar olduğunu vurguladı.