Gölcük tabiat Parkı'nda her yer yenilendi

Isparta Gölcük tabiat Parkı yenilenerek halka en iyi hizmeti veriyor.


Gündem 14.05.2022 14:45:00 0
Gölcük tabiat Parkı

Isparta Gölcük tabiat Parkı yenilenerek halka en iyi hizmeti veriyor.
 Restaurant ve otel kısmı komple yenilenerek modern bir görünüme kavuştu. İşletme sahipleri bölgeye en iyi hizmeti vermek için hiçbir detayı kaçırmaksızın bütün Gölcük tabiat Parkı'nı yeniliyor. Son derece bakımsız olan tuvaletlerde yenilenerek halkın hizmetine sunuluyor. Pandemi ve orman yangınlarından kaynaklı 2 senedir işletilmesine müsaade edilmeyen Gölcük Tabiat Parkı o süreç içerisinde bütün eksiklerini giderip son derece kaliteli ve modern bir hal aldı. 

Bazı yerel haber sitelerine şikayet eden bazı ert niyerli kişiler tadilatta olan tuvaletleri bahane ederek 33 TL para verdik tuvalet bulamadık diye iftiralarda bulundu. Konuyla yaptığımız araştırmada olayın tamamen iftira olduğu öğrenildi. Yerel Haber sitelerine şikayet eden kişinin tamamen art niyetli olarak İşletmeyi kötüleme adına yaptığı bir girişim olduğu ortaya çıktı.

 Haber merkezimize konuşan işletme müdürü, vatandaşımıza halkımıza en güvenli, en temiz, en güzel hizmeti vermek için gece gündüz işimizin başındayız. Buraları komple yeniledik ve yenilemeye devam ediyoruz.

 Restoran kısmındaki tuvaletlerimiz sürekli hizmet veriyor. Onun dışında birkaç yerde daha tuvaletler açık vatandaşımın hizmetindedir. Ama bazı art niyetli kişiler sırf adımız lekelensin diye böyle şikayet ediyorlar. Bu üzücü bir olaydır. Gölcük tabiat parkın önceki halini bilirsiniz Buralar pavyon ve kötü amaçlar için kullanılıyordu buralara normal aileler ve halktan insanlar gelemiyordu. Şu anda çok nezih bir alan oluşturduk. Herkes aileleriyle birlikte misafirleri ile birlikte dostlarıyla birlikte gelip burada doya doya zaman geçirebiliyor. Sporunu yapabiliyor. Barına biliyor. yemeğini, mangalını yiyebiliyor. Etkinliklerini yapabiliyor.

Bu tür art niyetli kişilerin maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmektir. Kimse bu tür art niyetli kişilerin iftirasına aldırış etmesin. Biz buradayız. İşletmemiz burada, gelip görsünler bir eksik varsa biz her şekilde hazırız. Son halini gören herkes bizi tebrik ediyor. İşletmeye gelenler yapılan yenilikleri görenler bize teşekkür ediyorlar. Ama maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan kişilerin durumunu Allah'a havale ediyoruz. Şeklinde tepkisini gösterdi.


Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı
Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi  Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi 
Kömürden çıkış maliyeti belli oldu Kömürden çıkış maliyeti belli oldu