Gölcük tabiat parkında göl üzerine 2 adet ahşap iskele çalışmaları başladı


Turizm 8.12.2019 17:31:00 0
Gölcük tabiat parkında göl üzerine 2 adet ahşap iskele çalışmaları başladı

Gölcük tabiat parkında yapılacak projeler için çalışmalara kademe, kademe ilerliyor.

 

Projenin bir ayağı olan göl içerisinde 20 metre yapılması planlanan 2 adet ahşap iskele için onaylı proje üzerinde tüm detaylar incelenerek Istanbul'dan gelen müteahhit teknisyen Proje sahibi Ender Sedat Üzgüner ile inceleme ve istişare gerçekleştirdi. Yapılacak inceleme neticesinde 2 atet ahşap iskele yapılarak göl üzerine kurulacak:

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, okyanus, gökyüzü, dağ, açık hava, doğa ve su

Karayollarında rekor denetim: 50 milyon araç denetlendi Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), trafik güvenliğini artırmak ve kazaları azaltmak amacıyla 2025 yılında önemli çalışmalar yürüttü.
Isparta'da kumar operasyonu Isparta Emniyet Müdürlüğü ekiplerince iki adrese düzenlenen denetimlerde kumar oynadığı tespit edilen 16 kişiye idari para cezası uygulanırken, 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
Başkan Başdeğirmen Ramazan söyleşileri’nde gençlerle buluştu Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Süleyman Demirel Fen Lisesi’nin Ramazan Söyleşileri programında öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin talep ve önerilerini dinledi;
Hız sınırını aşanlara yüksek cezalar geliyor Türkiye’de hız sınırı ihlalleri ile ilgili cezalar, Karayolları Trafik Kanunu’nda yapılan önemli değişiklikle yeniden belirlendi.
TİMBİR yönetimi 3. kuruluş yıl dönümünde Ankara’da toplandı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) yönetimi, kuruluşunun 3. yıl dönümü dolayısıyla Ankara’da bir araya gelerek dijital projeler ve 2026 yılı hedeflerini değerlendirdi.