Gölcük tabiat parkında göl üzerine 2 adet ahşap iskele çalışmaları başladı


Turizm 8.12.2019 17:31:00 0
Gölcük tabiat parkında göl üzerine 2 adet ahşap iskele çalışmaları başladı

Gölcük tabiat parkında yapılacak projeler için çalışmalara kademe, kademe ilerliyor.

 

Projenin bir ayağı olan göl içerisinde 20 metre yapılması planlanan 2 adet ahşap iskele için onaylı proje üzerinde tüm detaylar incelenerek Istanbul'dan gelen müteahhit teknisyen Proje sahibi Ender Sedat Üzgüner ile inceleme ve istişare gerçekleştirdi. Yapılacak inceleme neticesinde 2 atet ahşap iskele yapılarak göl üzerine kurulacak:

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, okyanus, gökyüzü, dağ, açık hava, doğa ve su

Isparta’da Genç Atletler Zirve İçin Yarıştı Okul Sporları Gençler A-B Atletizm İl Birinciliği, Sav Atletizm Pisti’nde tamamlandı. Yoğun katılımla gerçekleşen müsabakalarda genç sporcular, Isparta’yı grup finallerinde temsil edebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Burdur Karamanlı‘ya yeni tesisler geliyor Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, devam eden projeler ve yeni yatırımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Isparta 32 Spor evinde kazandı Isparta 32 Spor, sahasında Somaspor’u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek puanını 51’e yükseltti ve 7. sıradaki yerini korudu.
Isparta Narkotik ekiplerinden kaçamadılar Isparta’da hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, narkotik ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.
Kaş’ta Tapu Skandalı: Bakanın Kayıtları İzinsiz Sorgulandı Antalya’nın Kaş ilçesinde görevli tapu teknikeri Diyar Akdağ, Adalet Bakanı’na ait tapu kayıtlarını bir kişinin ısrarıyla sorguladığını itiraf etti. Şüpheli, “Kullanıldığımı sonradan anladım” dedi.