GÖLHİSAR'A YENİ SANAYİ SİTESİ GELİYOR


Gündem 22.06.2020 20:30:00 0
GÖLHİSAR

Burdur Gölhisar Belediyesini ziyaret eden Burdur Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Yörük Başkan İbrahim Sertbaş ile ilçeye yapılacak yeni sanayi sitesi ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

İl müdürü Mehmet Yörük'e, Ak Parti İlçe Başkanı Mevlüt Erdem ve İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Hasyıldırım'da eşlik etti. 

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Vali Hulusi Şahin Kriz Masasında: Antalya’da Sel Seferberliği Yoğun yağış ve fırtınanın etkili olduğu Antalya’da taşkın riskine karşı tüm kurumlar alarma geçti.
SENA NUR AYDIN MİMARLIK OFİSİ HİZMETE AÇILDI Sena Nur Aydın Mimarlık Ofisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, çok sayıda davetli törene katıldı.
Memurlara yılda 2 kez ikramiye teklifi TBMM'de TBMM gündemine taşınan yeni bir kanun teklifi, devlet memurları için önemli bir ek gelir kapısı aralıyor. Kamu görevlilerine yılda iki kez, net asgari ücret tutarında "tatil ikramiyesi" verilmesini öngören düzenleme, yasalaşması h
Antalya’ya 40 Günde Geçen Yılın Toplamı Kadar Yağış Antalya’da 2026’nın ilk 40 gününde düşen yağış miktarı, 2025’in tamamındaki 550 kilogramlık seviyeye ulaştı; batı ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle Kemer-Kumluca yolunda heyelan meydana gelirken, yağışların hafta boyunca..
Taksilerde yeni dönem: “Mali cihaz” ve kart zorunluluğu Hazine ve Maliye Bakanlığı, taksi işletmecileri için taksimetreyle entegre çalışan “taksi mali cihaz” kullanımını ve kartla ödeme kabulünü zorunlu hale getirdi.