GÖLHİSAR YUSUFÇA GÖLETİ ve ARAZİ TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMASI İÇİN ÖDENEK


Yaşam 1.05.2020 02:53:00 0
GÖLHİSAR YUSUFÇA GÖLETİ ve ARAZİ TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMASI İÇİN ÖDENEK
GÖLHİSAR YUSUFÇA GÖLETİ ve ARAZİ TOPLULAŞTIRMA ÇALIŞMASI İÇİN ÖDENEK

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Gölhisar İlçesi Yusufça Göleti ve Arazi Toplulaştırma çalışmalarına ödenek ile ilgili açıklamada bulundu.
“ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”
Dsi yatırımlarının devam ettiğini belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Gölhisar İlçemiz Yusufça Göleti için DSİ Genel Müdürlüğümüz Bütçesinden yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde 1 MİLYON TL Ödenek ayrılmış olup, işe başlanıp, yine gölet inşaatımız için yıl içerisinde Ek Ödenek taleplerimiz olacaktır. Gölhisar İlçemizde Arazi Toplulaştırma çalışmaları için DSİ Genel Müdürlük bütçesinden 1 MİLYON TL ödenek ayrılmıştır. Ayrıca Ek Ödenek Taleplerimiz Olacaktır. Gölhisar’ımıza hayırlı olsun. AK Parti Hükümetlerimiz DSİ üzerinden birçok yatırımı kazandırdı, bu büyük yatırımlarımız devam edecektir. Bu büyük proje’de destekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'a, eşi Prof. Dr. Sevgi Kurtulmuş'a,Gölhisarlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz.
...

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü