Siyaset

Siyaset Haberleri

GÖNEN'E DAVA ADAMI


Siyaset 8.03.2020 14:40:00 0
GÖNEN

AK Parti Isparta Gönen 7. Olağan İlçe Kongresi büyük coşkuyla kutlandı. Gönen halkının çok sevdiği bir isim olan Mustafa Kaya, ilçe başkanı olarak tek liste ile seçildi.

Katılımcılar olarak kongreye AK Parti YSK temsilcisi Isparta milletvekili Recep Özel, Koordinatör milletvekili Kasım Bostan, İl Başkanı Osman Zabun, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, merkez ilçe başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Güleç, Atabey, Keçiborlu, Sütçüler, Eğirdir, Aksu, Senirkent ilçe belediye başkanları ilçe başkanları İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilatları ve beldeler olan Sav, Kuleönü Belediye başkanları, belde Başkanları, stk temsilcileri eski yeni tüm teşkilatlar salonda hazır bulundu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü