Gönen MYO Tübitak 4004 Proje Etkinlikleri Gönen Myo Kampüsünde Başladı


Eğitim 28.09.2021 18:56:00 0
Gönen MYO Tübitak 4004 Proje Etkinlikleri Gönen Myo Kampüsünde Başladı

ISPARTA Gönen MYO TÜBİTAK 4004 Proje etkinlikleri Gönen MYO kampüsünde başladı

Üniversitemiz Gönen Meslek Yüksekokulu öğretim üyesi Hatice Evrim TÜTÜNSATAR’ın ve Öğretim Görevlisi İlkay ATAV'ın hazırladığı TÜBİTAK "4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları" programı tarafından desteklenen “Çocuk için Uygulamalı Kültür Sanat Enstitüsü: “Sanatla Çevre Okuryazarlığı” projesi etkinlikleri 24.09.2021 Cuma günü başladı.

Projede, Gönen Meslek yüksekokulunda görevli öğretim elemanları tarafından kültürel miras ve geleneksel el sanatlarının uygulama yöntemleri, projenin amacına yönelik olarak doğadan elde edilen malzemeler ile birleştirilerek çevre okuryazarlığı becerisinin sanat ile aktarılması hedeflenmektedir. Sanatsal etkinlikler vasıtasıyla doğanın nasıl birer sanat eserine dönüştürüldüğüne ilişkin farkındalık yaratılacaktır.

Proje, 24 Eylül, 1 Ekim, 15 Ekim ve 25 Ekim tarihlerinde toplam 13 etkinlik içermektedir ve proje etkinlikleri kapsamında üretilen eserlerin sergileneceği etkinlik sergisi ile son bulacaktır.

 

Proje web adresi: https://gonenmyo.isparta.edu.tr/sanatlacevreokuryazarligi

Sosyal medya hesapları: 

Instagram: sanatlacevreokuryazarligi

twitter: sanatlacevre

facebook: sanatlacevreokuryazarligi

Etkinlik takvimi:ektedir.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı