Gönüllülük öğretmeni Aydınoğlunun 15. kitabı çıktı

"Türkiye’nin Gönüllülük Öğretmeni” olarak bilinen Gönüllülük Eğitmeni ve Yazar İnal Aydınoğlu, şimdiye kadar yazdığı 14 kitabının arasına bir yenisini daha ekledi.


Gündem 12.04.2021 12:00:00 0
Gönüllülük öğretmeni Aydınoğlunun 15. kitabı çıktı

BURSA (İGFA) - Pandemi döneminde de üretmeye ara vermeyen Gönüllülük Eğitmeni ve Yazar İnal Aydınoğlu, 15. kitabı “Çocukta ve Gençte Sevgi ve Gönüllülük” ile ailelere, yarının sevgi dolu çocuklarını nasıl yetiştirebileceklerine dair yol haritası sundu. 

Şimdiye kadar “Sevgi Üzerine”, “Mutluluk Üzerine”, “Gönüllülük”, “Sevgi Liderliği”, “Karşılıksız – Bir Gönüllü Yolculuğu”, “İyi Yaşamak”, “Sevgi Kitabı”, “İçsel Yaşam Üzerine”, “Daha İyi Bir Yaşam Üzerine”, “Yaşamın Anlamı Üzerine”, “Yaşama Sevinci Üzerine”, “Kadın Erkek Üzerine”, “Bilinçli Yaşam Üzerine”, “Cömertlik” olmak üzere 14 kitap yazan Türkiye’nin Gönüllülük Eğitmeni ve Yazar İnal Aydınoğlu, 15. kitabı “Çocukta ve Gençte Sevgi ve Gönüllülük” te bu kez çocuklara ve gençlere sevginin, gönüllülüğün nasıl aşılanacağını anlattı. 

K-İletişim Yayınları’ndan yayımlanan ve 196 sayfadan oluşan kitabı Aydınoğlu, ailelerin birbirleriyle en fazla vakit geçirdiği pandemi döneminde kaleme aldı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı