Görevden alınan İstanbul’a DEVA’dan atama


Gündem 29.06.2021 16:30:00 0
Görevden alınan İstanbul’a DEVA’dan atama

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi İstanbul İl Başkanı görevine getirilen ismi kamuoyuna açıkladı. Partinin İstanbul İl Başkanlığı görevine Erhan Erol getirildi.

İSTANBUL (İGFA) - Haziran ayı başında Genel Merkez tarafından görevden alınan Gürol Ayan başkanlığındaki İstanbul İl Yönetimine atama gerçekleştirildi. DEVA Partisi, İstanbul İl Başkanlığına Erhan Erolun atandığını duyurdu.

ERHAN EROL KİMDİR?

1965 yılında İstanbul’da doğumlu Erhan, 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tamamladıktan sonra 1991 ve 1993 yılları arasında Kütahya ve Bingöl’de yönetici hekimlik görevinde bulunmuş, 2019 yılında İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Sosyoloji Bölümü’nü bitrimiştir

1993-1995 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Projesi İl Koordinatörü olarak görev yapmıştır. 2004 yılına kadar İstanbul Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanı olarak çalışan Erol, 2004-2014 yılları arasında iki dönem İstanbul Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Erol, evli ve iki çocuk babasıdır.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz