Gül Petek Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinden Şükrü Başdeğirmen’e Teşekkür


Siyaset 28.04.2022 23:05:00 0
Gül Petek Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneğinden Şükrü Başdeğirmen’e Teşekkür

Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetiminin Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ i ziyareti sırasında yönetim tarafından dile getirilen Gül küçük sanayi sitesi camisinin çevre düzenlenmesi talebi  Isparta Belediye Başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN tarafından olumlu karşılanmıştı. Buna istinaden çevre düzenlemesi için malzemeler Isparta Belediyesi tarafından teslim edilmeye başlandı.

      Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt TURAN, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ i ziyaretimiz esnasında talep etmiş olduğumuz Gül Küçük Sanayi Sitesi Camimizin bahçe ve çevre düzenlemesi talebimize istinaden Sayın Belediye Başkanımız malzemeleri göndermiş bulunmaktadır.  Ramazan Bayramından sonrada çevre düzenlemesi Isparta Belediyesi tarafından yapılacaktır. Gelen malzemeler ve yapılacak çalışmalardan dolayı esnafımız ve yönetim kurulumuz adına Isparta Belediye başkanımız Şükrü BAŞDEĞİRMEN’ e şükranlarımı sunuyor kendisine çok teşekkür ediyorum dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı