Yaşam

Yaşam Haberleri

GÜLBİRLİK AÇIKLAMA YAPTI


Yaşam 1.07.2020 23:55:00 0
GÜLBİRLİK AÇIKLAMA YAPTI

Gülbirlik Yönetimi, 2018’de Bulgaristan’dan gülyağı ithalatı yapılması ve sonrasında yapılan eleştiriler üzerine açıklama yaptı. Gülbirlik yönetiminin açıklamadı şöyle:

“30.06.2020 tarihinde gerek sosyal medyada gerekse  yerel haber portallarından  birinde  Birliğimizle  ilgili çıkan haberler; Ürünlerimizi taklit etmeleri nedeni ile Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğumuz ve Isparta Asliye Ceza Mahkemesinde haklarında dava açılanlar tarafından kurumumuzun itibarını zedelemeye yönelik beyanlardır.

Gülbirlik ve Rosense A.Ş. gerek ülkemiz gerekse dünya ticareti ile entegre olmuş, yurt içi ve yurt dışı piyasalardan ihtiyacı doğrultusunda  alım satım yaparak  ticaretini sürdürmektedir.

Yaptığımız ve yapmakta olduğumuz tüm faaliyetler  öncelikle Türk Ticaret Kanunu ve tabi olduğumuz 4572 sayılı Tarım Satış Kooperatif ve Birlikler  Ana Sözleşmesinde belirlenen yetkiler doğrultusundadır. Kaldı ki habere konu olan yıllarda üreticiye ödenen gül çiçeği bedeli tarihin en yüksek değeri olmuştur. Bu da Gülbirlik ve Birliğimize ait Rosense A.Ş.’nin yaptığı her türlü ticari faaliyetin  gül çiçeğine daha fazla değer kattığını göstermektedir.
Sektörde  merdiven altı üretim yapan firmalar, sentetik  gülsuyu  üretimi yapan  firmalar Gülbirlik ve Rosense A.Ş. nin yükselmesinden,  iç ve dış piyasadaki hakimiyet ve başarısından rahatsız olmaktadırlar.
Şirketimiz Rosense A.Ş. , Birliğimiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çalışanlarımız hakkında yapılan iftira ve haksız saldırılar için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak hukuk mahkemelerinde tazminat davaları açılacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin