GÜLEÇ: KIZILAY Her Zaman İhtiyaç Sahiplerinin Yanında


Yaşam 31.01.2020 18:24:00 0
GÜLEÇ: KIZILAY Her Zaman İhtiyaç Sahiplerinin Yanında

Kızılay Yalvaç Temsilcisi İsmail Güleç,  Kızılay’ın çalışmaları ile vatandaşlarımızın Kızılay’a yapmak istedikleri yardımlarla ilgili olarak gazetemize bilgi verdi.

 

Yarıkkaya köyü halkının depremden etkilenen vatandaşlara gönderilmek üzere topladığı yardımın Kızılay aracılığı ile gönderilmesinin ardından Kızılay’ın yardım çalışmaları hakkında konuşan Güleç, Yarıkkaya’lılara gösterdikleri örnek davranış ve topladıkları yardım için teşekkür etti.


Deprem yardımlarını UPS, MNG ve SÜRAT Kargo ile ücretsiz gönderebilirsiniz

Kızılay Yalvaç Temsilcisi İsmail Güleç, Kızılay’ın her zaman ihtiyaç sahibi olan insanların yardımına koştuğunu ve koşmaya devam edeceğini belirtti. Güleç, “Kızılay kurulduğu ilk günden beri nerede bir ihtiyaç sahibi varsa oraya yardım elini uzatmıştır. Hem ülkemizde hem de bölgemizde nerede yardıma ihtiyaç duyan insan varsa Kızılay oraya gitmiştir. Geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen ve ülkemizi derin üzüntüye boğan Elazığ depremi için de Kızılay depremin hemen ardından Elazığ’da olmuş, yaraların sarılması çalışmalarına hemen başlamıştır. Kızılay tüm bunları yaparken yine Türk Milleti’nin desteğini almıştır. Buna son örnek de Yalvaç’a bağlı Yarıkkaya köyü olmuştur, kendilerine yarımları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Nakdi yardımdan başka yiyecek, giyecek yardımı yapmak isteyen vatandaşlarımız için bazı kolaylıklar sağlandığını belirten Güleç “Ülke olarak birlik ve beraberliğin güzel örneklerini sergilediğimiz bugünlerde örnek bir çalışma da UPS, MNG ve SÜRAT Kargo firmaları tarafından sergilendi.  Depremzedelerin kullanımı için yardımlarını göndermek isteyen vatandaşlarımız 30 Kg.’a kadar koliledikleri yardım paketlerini ücretsiz olarak UPS, MNG ve SÜRAT Kargo firmaları aracılığı ile gönderebilecekler” dedi.

Güleç, Yalvaç’tan kargo ile yardım göndermek, diğer yardımlarla ilgili olarak daha geniş bilgi almak isteyen vatandaşlarımızın 05454643738 numaralı telefonu arayarak bilgi alabileceklerini bildirdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü