GÜLSUYUNUN DEĞERİNİ YABANCILAR BİLİYOR!


Yaşam 19.08.2020 17:04:00 0
GÜLSUYUNUN DEĞERİNİ YABANCILAR BİLİYOR!

Türkiye’de özellikle zincir mağazalarda çeşme suyu gülsuyu diye 2-3 TL’ye satılırken, Avrupa’da doğal gülsuyu 13,9 avrodan yani 122,5 TL’den satılıyor.

 Isparta, topyekün çeşme suyu niteliğindeki sentetik gülsuyu ile mücadele veriyor. İstanbul ve Trakya bölgesindeki fabrikalarda üretilen sentetik gülsuyu Türkiye genelinde binlerce mağazası olan 3 harfli zincir mağazalarda satışa sunuluyor. Hem de şişe suyu fiyatına.

 Türkiye’de kendi değerimize ve markamıza kendi elimizle zarar verirken dünyanın başka ülkelerinde bu böyle değil. Türk gülsuyunun değerini Avrupalılar ve Uzak Doğulular çok daha iyi biliyor.

 Gülbirlik, Rosense markalı doğal gül suyu ürünü ile Avrupa pazarını keşfetti. Almanya, İsviçre ve Avusturya’da mağaza zincirine ulaşan bir organizasyon kuran Gülbirlik, tırlarla Almanya’ya gülsuyu ihraç ediyor. Rosense markalı gülsuyu 300 ml. Şişelerde Almanya, İsviçre, Avusturya gibi Avrupa ülkelerinde raflarda 13.99 avrodan yerini alıyor. TL karşılığı ise 122,5 TL.

 Rosense Müdürü İbrahim Işıdan, Almanya’ya ihracatı artırdıklarını belirterek “birçok Avrupa ülkesinde mağazası olan bir organizasyon ile anlaşma sağladık. Ürünlerimizi gönderiyoruz. Mağazalarda ve e-ticaret mağazalarında Rosense gülsuyu satışa sunuldu. İnşallah talep arttıkça ihracatın devam edeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.

 

 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü