Güner, 'Ahlaksızlığı meşru gösteren LGBT dernekleri acilen kapatılmalıdır'

Manevi, İlkeli ve Liyakatli Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, LGBT dernekleri ile ilgili basın açıklaması yaptı.


Gündem 2.09.2022 00:04:00 0
Güner,

Mil-Diyanet Sen Isparta İl Başkanı Mustafa Güner, LGBT dernekleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Güner yaptığı açıklamada, ''Son yıllarda LGBT hareketinin toplumsallaşması için özellikle ülkemizde ve dünya çapında çalışmalar yapılmakta ve bu çalışmalar uluslararası kurum ve kuruluşların fon desteği ile bir dayatmaya dönüşmektedir. LGBT’li bireyler, toplumun temel yapı taşı olan aileyi ve aileyi oluşturan bireylerin fiziksel yapısını bozup ruhsal açıdan sağlıklı bireylerin yetişmesini engellemeye ve eşcinsel sapkınlık ile toplumun temel taşı olan aileyi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır.

SENİ İFSAT ETMEK İSTEYENİ SEN DE BOYKOT ET

Dünyada 30 ülkede altı bine yakın, Türkiye'de 500'ün üzerinde şubesi bulunan ABD merkezli kahve zinciri Starbucks, eşcinsel evlilikleri desteklediğini duyurmuş, bu kapsamda yapılan tüm çalışmalara katkı sunduğunu ilan etmiş ve LGBT’li birey ve örgütlere 1 yılda 700 bin dolar destek verdiğini açıklamıştı. Madem bunlar cesaretle bunu ilan edebiliyorlarsa, bizler de tepkimizi göstermeli, aile ve gençliği ifsat ederek ahlaksızlığı meşru gibi gösteren bu dernekleri, LGBT destekçisi ticari markaları, destek veren işyeri ve şirketleri boykot etmeli ve net tavrımızı ortaya koymalıyız. Tüm ticari markalar LGBT dayatmasına karşı durmalı, alışveriş sitelerindeki seçeneklerin alışveriş listelerinden acilen çıkarılmasını sağlamalıdır. 

SESİMİZ DAHA GÜR ÇIKMALIDIR

Mil-Diyanet Sen olarak ülke çapında başlattığımız "LGBT ile mücadele" çalışmaları az da olsa karşılık bulmaya başlamış, birlikte çalışmaya çağırdığımız duyarlı sivil toplum kuruluşları çağrımıza olumlu cevap vermişlerdir. Ancak aile ve gençliği ifsat etmek isteyenlerin sesi daha gür çıkmakta ve bizlerin sesini bastırmak istemektedirler. Ülkemizde aileyi ve toplumu ifsat etmek gayesiyle faaliyet gösteren sözde kadın dernekleri ve dışardan fonlanan LGBT örgütlerinin tepkilerine aldırış edilmemelidir. LGBT destekçisi televizyon kanalları ve sosyal medyanın algı operasyonlarının etkisinde kalınmamalı, aziz milletimiz sapkın dernekler konusunda bilinçlenerek ailesine ve gençliğine sahip çıkmalıdır.

DEVLET HAREKETE GEÇMELİDİR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Diyanet ve RTÜK, aileyi ve gençliği bu sapkın yapılardan koruma konusunda ortak çalışmalar yürütmelidir. İçişleri Bakanlığı, halen faaliyet gösteren LGBT derneklerinin tüm faaliyetlerini mercek altına almalı bu derneklerin kapatılması için acilen bir çalışma yürütmelidir. Mil-Diyanet Sen olarak LGBT derneklerinin kapatılması için İçişleri Bakanlığına dilekçe vermiştik. Şimdi soruyoruz: “ABD, Avrupa Birliği ülkeleri ve dünyaca ünlü dev şirketler tarafından milyon dolarlarla desteklenen LGBT dernekleri hakkında ülkemizde başlatılmış bir inceleme var mıdır? Bu dernekler kendilerine aktarılan milyon dolarlarla hangi çalışmaları yapmışlardır? Aile ve gençliği ifsat ederek ahlaksızlığı meşru gibi gösteren bu dernekler ne zaman kapatılacaktır? Daha neyi bekliyorsunuz? Mil-Diyanet Sen bu konunun sonuna kadar takipçisi olacaktır.” ifadelerini kullandı.


Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin
Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek Düğün çarşısı, Kayseri’de çiftlerin uğrak yeri haline gelecek
Başkan Palancıoğlu AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı ile iftarda buluştu Başkan Palancıoğlu AK Parti Melikgazi ilçe teşkilatı ile iftarda buluştu
Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı Üretici-market farkı en çok limonda! 3,5 liralık limon 17 liraya satıldı
Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor Ankara Üniversitesi Teknokent yeni yatırımlarla büyüyor