Güneşspor’dan Başkan Hürriyet’e amatöre destek plaketi


Gündem 4.07.2021 10:00:00 0
Güneşspor’dan Başkan Hürriyet’e amatöre destek plaketi

Kocaelinin en köklü kulüplerinden Kocaeli Güneşspor olağan genel kurulunu yaptı. Nebil Uzun’un güven tazelediği kongrede İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e amatör spora desteğinden dolayı plaket takdim edildi.

KOCAELİ (İGFA) -  Kocaeli Güneşspor olağan genel kurulunu bugün gerçekleştirdi. Kocaeli Fuarı içinde bulunan Sivil Toplum Merkezi’nde yapılan genel kurulda mevcut başkan Nebil Uzun güven tazeledi. Güneşspor’un kongresine ilimizin futbolunu yakından takip eden ve gelişmesi için her türlü katkıyı sağlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de katıldı. Hürriyet’e başkan yardımcısı Nurettin Bulut, Spor Müdürü Mithat Ağa ve İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Erenkaya da eşlik etti. 

EN KIYMETLİ KULÜPLERİMİZDEN

Nebil Uzun’un yeniden göreve seçildiği kongrede kürsüye çıkan başkan Hürriyet yeni yönetime başarılar dilediği konuşmasında, “Kentimizin en kıymetli kulüplerinden biri olan ve sadece ilimize değil, ülkemize de futbolcu yetiştiren Güneşspor’umuzun olağan kongresinin hayırlı olmasını diliyor, yeni yönetiminin başarılı çalışmalarını sürdüreceğine olan inancımın tam olduğunun altını çizmek istiyorum” diye konuştu.

BURAK SÜLEYMAN ÖRNEKTİR

Güneşspor’un Kocaelispor’a Burak Süleyman’ı kazandırdığını hatırlatarak teşekkürünü yineleyen başkan Hürriyet, “Amatör spor kulübü olsa da tamamen profesyonelce yönetilen, aile birlikteliğinin ve bağlılığının en güzel olduğu Güneşspor’un yanında olmaya devam edeceğiz. Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduk. Bundan sonra da desteğimiz sürecek” dedi, tüm yönetim kurulu üyelerini tek tek tebrik et

UZUN’DAN HÜRRİYET’E PLAKET

Güneşspor Kulüp Başkanı Nebil Uzun da belediye başkanı Hürriyet’in Kocaelispor’a desteğinin büyük olduğunun altını çizdi ve amatör spor kulüplerine de her zaman desteğini gösterdiğini ifade etti. Kulüp başkanı Uzun ardından kongrelerinde kendilerini yalnız bırakmayan spor ve sporcu dostu belediye başkanı Hürriyet’e plaket takdim etti.


Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak