Güneydoğunun zam şampiyonu mandalina

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü, Ocak Ayı Tüketici Fiyat Endeksi sonuçlarını paylaştı. Buna göre Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak (TRC3) bölgesinde zam şampiyonu mandalina, damping şampiyonu karnıbahar oldu.


Gündem 4.02.2021 15:00:00 0
Güneydoğunun zam şampiyonu mandalina

SİİRT (İGFA) - TÜİK Siirt Bölge Müdürü Ercüment Tokanın aktardığı verilere göre; Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak illerinden oluşan TRC3 Bölgesinde 2021 ocak ayında Tüketici Fiyatları Endeksinde bir önceki aya göre yüzde 1,25 artış, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 1,25 artış, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,44 artış ve on iki aylık ortalamalara göre ise  yüzde 12,44 artış gerçekleşti.

Siirt, Mardin, Batman ve Şırnak (TRC3) Bölgesinde ocak ayında geçen aya göre fiyatı en fazla artan ürün yüzde 49,92’lik artışla, fiyatı en çok düşen ürün ise yüzde 41.60 ile karnabahar oldu.
 


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı